Novosti

11. prosinca 2019.

U prosincu dodatne izvedbe božićne hit predstave „Kako je vilenjak spasio Božić“

Dječja predstava koja je u Lisinskom dosad rasprodana čak 7 puta, uključujući i izvedbe 14. prosinca, igrat će još 21. i 22. prosinca!
 
Predstava „Kako je vilenjak spasio Božić“ u više je navrata rasprodana i nekoliko mjeseci unaprijed, a namijenjena je djeci od 3 do 12 godina.
 
U toj zabavnoj blagdanskoj predstavi prikazuju se zgode djevojčice Dunje i vrckavog vilenjaka Zvonka koji na tajnoj misiji Djeda Božićnjaka ima zadatak djeci približiti prave vrijednosti Božića i potaknuti ih na maštu, veselje i razigranost. Da vilenjakov posao nije nimalo lak, djeca saznaju uz mnogo smijeha i uzbudljivih zgoda u kojima i sami sudjeluju kao vilenjakovi pomagači. Na oduševljenje djece, ali i njihovih roditelja, na kraju predstave glavom i bradom pojavljuje se Djed Božićnjak koji djecu iz publike vodi na druženje i fotografiranje.
 
Predstavu je dosad pogledalo više od 5000 ushićenih mališana, a osim u Zagrebu, izvođena je i u Splitu, Hvaru, Starom Gradu, Podgori, Vrbovcu, Opatiji… gdje su se nerijetko igrale i dvije izvedbe.
 
Autor i dramaturg predstave je Igor Weidlich dok režiju potpisuje nagrađivani redatelj i koreograf Igor Barberić. U predstavi glume Nikolina Ljuboja (djevojčica Dunja), Igor Baksa (vilenjak Zvonko), Jassna Luna Jozić (mama) i Krešimir Galin (Djed Božićnjak). Predstavu producira B GLAD Produkcija.
 
Ulaznice po cijeni od 50 kn nabavite na vrijeme, na blagajnama Lisinskog ili online na www.lisinski.hr i ulaznice.hr.