Novosti

22. studenoga 2019.

Valentinovo u Lisinskom uz jedinstvenu Zoricu Kondžu

U povodu Dana zaljubljenih, 12. veljače, najljepše ljubavne pjesme u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog izvest će legendarna splitska pjevačica Zorica Kondža.
 
Vrijeme ljubavi naziv je koncerta ususret Valentinovu na kojem će ova glazbena diva otpjevati nezaboravne ljubavne balade mediteranskog ugođaja i romantičnog duha. 
 
Vrijeme ljubavi ostalo u pjesmama Zorica će dočarati svojim uvijek dojmljivim interpretacijama ljubavnih pjesama odzvanjajućih stihova i zahtjevnih i zaraznih melodija.
 
Ovim će romantičnim druženjem uz najljepše pjesme o ljubavi Zorica Kondža ujedno obilježiti 35 godina bogate solističke karijere koju je započela nakon pjevanja u grupama Pirati, Novi dan i Stijene. Uslijedile su brojne festivalske uspješnice i mnoge nagrade, među kojima je i nagrada Status koju joj je 2015. godine uručila Hrvatska glazbena unija za izniman doprinos hrvatskoj glazbi
 
Ulaznice za ovu nezaboravnu večer slavlja ljubavi i glazbe, po cijenama od 140, 160, 180 i 210 kn, dostupne su na blagajnama Lisinskog te online na www.lisinski.hr i ulaznice.hr.