Novosti

15. ožujka 2017.

Vanna pomaže djeci s Downovim sindromom

Humanitarni koncert " Uljepšajmo njihov svijet" održat će se 21. ožujka u Lisinskom.

Rotary klub Zagreb Gradec i Adria Media Zagreb sa svojim magazinom Story, u partnerstvu s Vannom organiziraju humanitarnu akciju ‘Uljepšajmo njihov svijet‘ kojoj je cilj prikupljanje sredstava za unaprjeđenje programa rane intervencije i stručne pomoći za psiho-fizički razvoj djece i mladih sa sindromom Down.

Sredstva akcije namijenjena su Udruzi za sindrom Down – Zagreb, a koristit će se za angažman i edukaciju terapeuta za specijalizirani za rad s djecom i mladima sa sindromom Down.

Generalna direktorica Adria Medije Zagreb, Ivona Čulo pozvala je sve da se pridruže humanitarnoj akciji i dođu 21.ožujka u Lisinski. ‘Zahvalila bih Rotary klubu Zagreb Gradec što nas je prepoznao kao partnere u ovoj prekrasnoj priči i Vanni što je odmah oduševljeno prihvatila da ove godine bude zvijezda našeg događaja u Lisinskom. Pozvala bih sve da dođu 21. ožujka u Lisinski, da se zabave s nama, da napravimo dobru stvar i prikupimo novac za djecu koju zovu i djeca sreće. Ona su, znam iz iskustva, djeca koja imaju snažnu emotivnu energiju, šire ljubav i toplinu svuda oko sebe, a mi ćemo dati mali doprinos tome da njihova svakodnevica bude što bolja, da ih uklopimo u ovaj svijet, da kako rastu budu što samostalniji’, istaknula je.

Više informacija o humanitarnom koncertu pročitajte na: Story.hr

(Izvor: Story.hr, 15. ožujka 2017.)