Novosti

13. veljače 2019.

Važna obavijest posjetiteljima Lisinskog

Posjetitelji s ulaznicama kupljenima preko neovlaštenih stranica prodaje ulaznica neće moći ući u Dvoranu.
 
Dragi naši posjetitelji,
 
u posljednje se vrijeme pojavio veliki broj ulaznica kupljenih preko online stranica koje NISU ovlaštene stranice prodaje ulaznica čije usluge koristi Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog.
 
Navedene ulaznice plaćene su po znatno višim cijenama nego što iznosi njihova prava cijena. Ovom Vas prilikom obavještavamo kako će u pojedinim slučajevima posjetiteljima s takvim ulaznicama biti onemogućen ulaz u Dvoranu, jer je uočeno kako neke ulaznice nemaju sigurnosne kodove za očitanje na ulazu u Dvoranu kao ni naznaku broja reda i sjedala.
 
Radi izbjegavanja neugodnosti i zaštite Vas kao potrošača, ljubazno Vas molimo da za događanja u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, osim na blagajnama Lisinskog, ulaznice kupujete online isključivo preko stranica www.lisinski.hr i ulaznice.hr te iznimno preko drugih ovlaštenih stranica prodaje ulaznica, što je posebno naznačeno na našim mrežnim stranicama uz svako događanje.
 
Isto tako, preporučamo da se prije svake kupnje ulaznica informirate na službenoj stranici Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog o prodajnim mjestima i cijenama ulaznica za svako događanje.
 
Zbog više slučajeva zloporabe i korištenja tuđih ulaznica, ujedno Vam savjetujemo da na društvenim mrežama ne objavljujete fotografije kupljenih ulaznica s vidljivim bar kodovima.
 
 
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog