Novosti

19. travnja 2017.

"Zauvijek zajedno" - glazbeno putovanje na koje nas vodi Danijela Martinović

Danijela će nam ovog proljeća pripremiti večer ispunjenu emocijama koje se rijetko viđaju.
 
Danijela će nam ovog proljeća pripremiti večer ispunjenu emocijama koje se rijetko viđaju.
Kako vrijeme brzo leti, uspomene su tu i vežu nas za ljude i događaje. Mnogo zajedničkih imamo s Danijelom Martinović. Gotovo svatko od nas kroz godine se vezao uz neki njezin hit. Gdje Neretva hladna teče, Zovem te ja, To malo ljubavi ili pak oni noviji poput Volim barabu i Brodolom pronašli su put do našeg srca.
 
Zauvijek zajedno novo je glazbeno putovanje na koje nas 19. travnja u 20 sati u Lisinskom vodi Danijela Martinović. Mnogi se jasno sjećaju prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta kojim je Danijela sve oduševila. Uz neke nove aranžmane, nove pjesme koje će otpjevati prvi put, ovaj koncert bit će i sjećanje na sve one hitove koji su sabrani u 50 originalnih pjesama, na kompilaciji koja uskoro izlazi. Na pozornici Lisinskog pjevala je mnogo puta, no svaki samostalni koncert zahtijeva posebnupozornost. Pripreme s proširenim bendom već su u punom jeku, svaki se detalj stylinga i koreografija posebno razrađuje. Danijela će nam ovog proljeća pripremiti večer ispunjenu emocijama koje se rijetko viđaju.
 
Nakon osam studijskih albuma, dvije kompilacije i brojnih samostalnih hitova te onih s grupom Magazin, pred Danijelom su ovih dana nova glazbena uzbuđenja i suradnje. Neke od pjesama koje će izvesti prvi put rezultati su novih suradnji koje će razveseliti i oduševiti mnoge. Zaplešimo s Danijelom u večeri ispunjenoj osjećajima. Vidimo se u Lisinskom!
 
Ulaznice za koncert u pretprodaji se mogu kupiti u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog.