Novosti

13. veljače 2020.

Zorica Kondža proslavila trideset i pet godina karijere u prepunom Lisinskom

Već je prvim rasprodanim koncertom Zorica Kondža opravdala svoja, ali prije svega i očekivanja ljubitelja njezina glazbenog opusa koji su disali kao jedno sa splitskom divom.
 
Na koncertu je posebno priznanje Hrvatske diskografske udruge za trideset i pet godina uspješne glazbene karijere Zorici uručila direktorica Hit Recordsa Kristina Krajna, zahvalivši joj pritom na nemjerljivom doprinosu glazbenoj sceni, što je publika ispratila velikim aplauzom: „Zorica Kondža jedna je od najvećih glazbenica, ali prije svega i osoba velikog srca koja svoj izniman talent već godinama nesebično dijeli sa svima nama. Privilegija je raditi s takvom glazbenicom, cijelim timom i ponosni smo na sve njihove uspjehe. Ovom prigodom ispred Hit Recordsa zahvaljujem joj na svemu, čestitam joj trideset i pet godina karijere te joj želimo još puno uspjeha.“ 
 
Ni ovaj put nisu izostala brojna poznata lica, koja su svojim dolaskom uveličali ovu proslavu. Goran Ivanišević sa suprugom Nives, Viktorija Rađa, Nenad Korkut, Davor Dretar Drele i mnogi drugi. 
 
Dva sata bila su prekratka za cjelokupan presjek jedne izuzetno bogate karijere. Zorici su se na pozornici pridružili i gosti, Jacques Houdek, Davor Radolfi, Azzuro i klapa Cambi. 
 
Svi okupljeni uživali su u večeri vođenoj emocijama, ljubavlju, predivnim stihovima i mediteranskim ugođajem. Nevjerojatnom lakoćom i fenomenalnim izvedbama svojih najvećih hitova, Zorica je suvereno i damski vladala pozornicom zagrebačkog Lisinskog. Glasnim aplauzom i ovacijama publika je itekako uzvratila glazbenici, a zajednička pjesma nije prestala od samog početka do kraja koncerta.
Još nemam riječi kojima bih opisala proslavu svojih trideset i pet godina solističke karijere, koju sam sinoć održala u Lisinskom. Jedna takva komunikacija s publikom, oduševljenje…; dobila sam i priznanje Hrvatske diskografske udruge za trideset i pet godina karijere. Jako puno emocija na jednom mjestu. Adrenalin nije stao rasti, uopće ne znam kako bih opisala ono što se dogodilo. Publika je bila oduševljena, nastojala sam svima na neki način prići, proslaviti to sve s njima.
Velika zahvala publici koja je bila fantastična, jer to je zaista neponovljivo. Večeras nas očekuje drugi koncert, a naravno i on će biti poseban na svoj način. Također, zahvaljujem se i svojim gostima: Jacquesu Houdeku, Davoru Radolfiju, Azzuru, klapi Cambi, orkestru koji je bio fenomenalan. Imala sam jednostavno osjećaj da je to bio koncert na svjetskoj razini, zaista sam na neki način bila na sedmom nebu.
Publika je ostavila jak dojam na mene, a nadam se da sam i ja na njih. Uvijek kada me pitaju što očekujem od koncerta, očekujem da ljudi koji su bili u dvorani izađu s koncerta raspoloženi i da pričaju kako im je bilo lijepo. Hvala još jednom svima!“,
poručila je Zorica Kondža.
 
Ovo predivno glazbeno druženje bilo je uvertira u drugi koncert, koji nas očekuje večeras na istome mjestu u isto vrijeme. 
 
Kakva je atmosfera vladala na sinoćnjem koncertu „Vrijeme ljubavi“ Zorice Kondže, možete pogledati u fotogaleriji. 
 
 
Foto: Tomislav Jagar