Novosti

15. prosinca 2015.

Zvonko Bogdan tradicionalnim koncertom u Lisinskom oduševio prepunu dvoranu

Uz poznate melodije starih gradskih pjesama i sevdalinki posjetitelji su uživali uz Zvonka Bogdana i dvadeset i jednog tamburaša.
 
Od mlađih generacija do najstarijih, nema tko nije sinoć zapjevao : „ Govori se da me varaš, Kraj jezera, Osam tamburaša, Fijaker stari, Prošle su mnoge ljubavi, Život teče u laganom ritmu, Tko te ima taj te nema“ …
 
Uz mađarske i rumunjske romanse, stare gradske pjesme, sevdalinke pa sve do antologijskih melodija poput U tom Somboru, Ej salaši na sjeveru Bačke i Već odavno spremam svog mrkova, posjetitelji su koncertne dvorane Lisinski uživali uz Zvonka Bogdana i dvadeset i jednog tamburaša.
 
Želja nam je da zauvijek ostane uspomena na jedno vrijeme koje se ponoviti neće, na ravnicu prepunu salaša, konja, fijakera, tambura i pjesama uz nezaboravnog vrhunskog pjevača, zaljubljenika u vojvođansku ravnicu i čuvara tradicije svojih predaka.
 
Zbog velikog interesa i rasprodanog prvog koncerta drugi koncert održat će se u ponedjeljak, 21.prosinca u 19:30 sati u Lisinskom. Ulaznice potražite na blagajni Dvorane ili online na našoj stranici.
 
Autor fotografija: Tugomir Hrabrić