Događanja

20.
veljače 2022.
Nedjelja u 20:00 sati
Velika dvorana

DALMATINO
- DRUGI KONCERT

Nedjelja U 20:00
Velika dvorana
Organizator: BABA production d.o.o.
120 kn
Ulaznice
120,00 kn
Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku - više saznajte OVDJE) i identifikacijske isprave. Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan koncerta od 18 sati do 19.30 u prostorima Lisinskog.
 
Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara, osnivači i pokretačka snaga grupe Dalmatino, prošle su godine proslavili 20 godina grupe koja iza sebe ima zavidan broj uspjeha te impresivan niz koncerata po Hrvatskoj, ali i po svijetu.
 
Prvi album izdali su 2001., Cukar i sol, osvojili su Porina za novog izvođača godine, zlatne i srebrne ploče, a neke od pjesama kao što su Dajem ti rič, Dvi sestre blizanke ili Ditelina s čet'ri lista danas su već dio opće pop-kulture.
 
U novu 2022. godinu band ulazi sa željom da i dalje budu izrazito koncertno aktivni te da posjete neka mjesta gdje još nisu svirali, ali i neke dvorane koje su im želja još iz djetinjstva. 
Zato ponosno najavljuju dva, odnosno tri velika koncerta: prvi nastup DALMATINA U Lisinskom 17. veljače, potom 20. veljače također u Lisinskom s obzirom na to da je prvi koncert rasprodan te u Dvorani Gripe u Splitu 21. travnja.
 
Uz ta tri koncerta, u planu je odsvirati još puno toga, svirati gdje god će to njihova publika htjeti.
Protekle dvije godine svi želimo što prije zaboraviti, a najbolji lijek za to su ljubav i veselje: upravo ono što nam Dalmatino svojim pjesmama donosi.

 

Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku) i identifikacijske isprave.