Događanja

04.
svibnja 2021.
Utorak u 20:00 sati
Velika dvorana

HARI RONČEVIĆ
"OPET ĆU TI DOĆ"

Utorak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
Ulaznice uskoro u prodaji
Ulaznice uskoro u prodaji
Hari Rončević, jedan od najboljih kantautora današnjice, nakon tri dosadašnja rasprodana koncerta u Lisinskom, u glazbeni hram ovaj put dolazi s revijskim gudačkim orkestrom.
 
Hari, kojeg publika često naziva majstorom emotivnih stihova, ove godine za vjernu zagrebačku publiku priprema pravi spektakl uz vrhunske gudače. Riječ je o sasvim drugačijem “čitanju” njegovih pjesama jer se uvijek trudi ponuditi nešto novo i vrijedno. S dvadeseteročlanim revijskim gudačkim orkestrom pod ravnanjem Ivana Božičevića, dugogodišnjeg suradnika klavijaturista, Hari radi na novim aranžmanima svojih pjesama.
 
Na repertoaru će se naći i hitovi koji su obilježili Oliverovu karijeru – Moj lipi anđele, Još ovaj put, glazbeni izričaj Doris DragovićZemlja i stina, kao i popularna Aj ća, volin te u izvedbi klape Kampanel
 
Prošla je godina bila slavljenička za Harija jer je obilježio 25 godina iznimno bogate kantautorske karijere, a tim je povodom u izdanju Scardone izišao dvostruki album “Best of – 25 godina” na kojem se nalazi 30-ak najpoznatijih Harijevih pjesama.
 
U slavljeničkom je razdoblju imao nekoliko sjajnih koncerata od kojih se izdvajaju koncert pod zvijezdama na splitskoj tvrđavi Gripe, na kojem su brojne generacije uživale u njegovim pjesmama, i onaj u Zagrebu, u Domu sportova
 
S klapom Cambi (Kaštel Kambelovac) snimio je singl Opet ću ti doć s kojim su se predstavili na Splitskom festivalu. Publika je pjesmu prihvatila na prvo slušanje i zato Harijev ovogodišnji nastup nosi taj naziv. 
 
 
Organizatori koncerta su Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog i diskografska kuća Scardona
 
Ulaznice za koncert koji se trebao održati 5. svibnja 2020., potom 27. listopada, vrijede i za ovaj termin.