Događanja

12.
listopada 2021.
Utorak u 20:00 sati
Velika dvorana

J.R. AUGUST U LISINSKOM
- NOVI DATUM

Utorak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
100 kn
120 kn
140 kn
160 kn
Ulaznice
100,00 kn
120,00 kn
140,00 kn
160,00 kn

Zbog epidemioloških mjera, koncert koji je prvotno zakazan za 17. travnja odgođen je za 12. listopada 2021. godine.

Kupljene ulaznice vrijede i za novi datum koncerta, dok je povrat ulaznica moguć na prodajnom mjestu gdje je ulaznica kupljena isključivo u roku 60 dana od objave promjene termina, 31. ožujka 2021. godine.

Nakon nekoliko odgoda izazvanih epidemiološkim mjerama i sanacijom Dvorane od posljedica potresa, J.R. August u Lisinski dolazi 12. listopada ove godine!
 
Kupljene ulaznice vrijede i za novi datum koncerta, dok je povrat ulaznica moguć na prodajnom mjestu gdje je ulaznica kupljena, na blagajni Lisinskog ili na podrska@ulaznice.hr, isključivo u roku 60 dana od objave promjene termina - 31. ožujka 2021. godine.
 
J.R. August osvojio je publiku i kritiku svojim neprikosnovenim talentom, a u Lisinski dolazi u pratnji orkestra i zbora!
 
Glazbenik svjetskog kalibra i trostruki dobitnik nagrade Porin, na ovogodišnjem je izdanju dodjele nagrada postavio dva velika presedana: prvi puta u povijesti nagrade, Porin za album godine osvojio je najbolji novi izvođač te je albumom godine proglašen album na engleskom jeziku
 
Album Dangerous Waters, na kojem se nalazi deset J.R.-ovih glazbenih majstorija, publika i kritika prihvatili su s oduševljenjem: osim na Porinu, J.R. je trijumfirao i na dodjeli nagrada Rock&Off, osvojio je nagradu Music Pub Zlatka Turkalja za album godine te se našao na vrhu većine godišnjih top lista najboljih albuma. 
 
Nedavno objavljena kolekcija triju EP-jeva Murky Waters donosi jedanaest J.R.-ovih uspješnica, pjesme s kojima je sve započelo: The Darkroom Boogie, Black Limousine, Distort Reality, Change of Seasons i druge. 
 
J.R. August glazbenik je spreman za svjetske pozornice, a upravo će u veličanstvenom ambijentu Lisinskog započeti njegovo novo glazbeno poglavlje – u pratnji orkestra i zbora, J.R. August uvest će vas u svoj zavodljiv svijet u kojem se njegov prepoznatljiv falset miješa s različitim glazbenim stilovima pripovijedajući fantastične priče iz šuma, planina i rijeka kojima se inspirira.