Događanja

23.
ožujka 2022.
Srijeda u 20:00 sati
Velika dvorana

KLAPA RIŠPET U LISINSKOM

Srijeda U 20:00
Velika dvorana
Organizator: RTL music
130 kn
160 kn
190 kn
Ulaznice
130,00 kn
160,00 kn
190,00 kn
Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku - više saznajte OVDJE) i identifikacijske isprave. Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan održavanja programa od 18 sati do 19:30 u prostorima Lisinskog.  
 
Klapa Rišpet, jedna od naših najpopularnijih klapa, održat će veliki koncert u Lisinskom.
 
Ova vijest će zasigurno razveseliti sve ljubitelje klapske pjesme te će i ovaj koncert, kao i oni prethodni, nedvojbeno osvojiti srca zagrebačke publike.
Doživite noć ljubavi i zajedno s klapom Rišpet otplovite na valovima emocija jer će vam ova noć ostati u lijepom sjećanju.
 
'Dalmatinski slavuji', kako ih odmilja zove publika, spremaju emotivan koncert u večeri idealnoj za sve zaljubljene, ali i sve prijateljice koje žele pobjeći od obveza i uživati u pravom ženskom izlasku. 
 
Klapa Rišpet je poznata i po tome da je legenda hrvatske estrade Mišo Kovač s njima otpjevao jednu od njihovih prvih pjesama, Sunce mi od tebe dolazi
Budući da su se uz pjesme klape Rišpet zaljubili mnogi ljubavni parovi i otplesali svoje prve svadbene plesove, nesumnjivo je da će se tražiti ulaznica više. 
 
Klapa Rišpet osvojila je i Splitski festival 2013. godine s pjesmom Ćaća, te su nagradom Cesarica u kategoriji 'Hit godine klapske glazbe' za pjesmu Maka, maka pobijedili 2020. godine, a u istoj kategoriji pobjedu su odnijeli četiri puta za redom.
 
Provedite noć ljubavi uz najljepše klapske pjesme te osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme.
Osobe u invalidskim kolicima pri kupnji ulaznice ostvaruju 50 % popusta na najnižu cijenu ulaznice, dok osoba u pratnji ostvaruje 50 % popusta na cijenu ulaznice one cjenovne kategorije koju odabere pri kupnji.