Događanja

27.
lipnja 2021.
Nedjelja u 11:00 sati
Otvorena pozornica

LISINSKI ATRIUM
MI O VUKU,
mjuzikl za djecu

Nedjelja U 11:00
Otvorena pozornica
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
50 kn
Ulaznice
50,00 kn
MI O VUKU
Mjuzikl za djecu
 
Režija: Robert Bošković
Glumci: Bojan Jambrošić i Manuela Svorcan
Tekst: Igor Weidlich
Glazba: Bojan Jambrošić
Koreografija: Manuela Svorcan
Kostimi: BiteMyStyle by Zoran Aragović
Dizajn: Kristina Gudac
Produkcija: B GLAD PRODUKCIJA
 
Je li zli vuk zaista pojeo bakicu, tri praščića i sedam kozlića? Ili je Crvenkapica malo previše pod utjecajem Facebooka, Instagrama i televizije? Što je u stvari prava istina u svim pričama o vuku, doznat će se kad se Crvenkapica i Vuk napokon sretnu licem u lice! I to uz obilje smijeha, zaraznih glazbenih brojeva i poučnih trenutaka.
 
Mjuzikl za djecu „Mi o vuku“ na potpuno nov i kreativan način pristupa poznatim bajkama koje stavlja u suvremene okvire u kojima su i djeca i odrasli bombardirani kojekakvim informacijama s reklama i društvenih mreža. Trendovi suvremenih tehnologija danas ukazuju na jednu važnu stvar koju nerijetko ignoriraju i odrasli i djeca, a to je – kritičko razmišljanje.
 
Ovaj mjuzikl s dvoje razigranih glumaca donosi pregršt trenutaka za pamćenje, komediju koja baca novo svjetlo na poznate priče i, samim time, kod djece potiče kreativnost, ali i toleranciju te osjećaj za pravdu.
 
Također, u ovoj originalnoj glazbenoj predstavi djeca mogu naučiti i vrijednost prijateljstva i povjerenja, važnost osobnog kontakta i komunikacije spram komunikacije društvenim mrežama.
 
A ponad svega, ovo je djelo koje će zabaviti i najmlađe, i one nešto starije, uz brojne jezične zavrzlame i pamtljive songove.
 
Hoće li se Vuk i Crvenkapica na kraju pomiriti? Mogu li ljuti neprijatelji postati prijatelji i može li ih spojiti ljubav prema glazbi i plesu? Dođite i pogledajte u mjuziklu „Mi o vuku“!
 
Predstava je namijenjena uzrastu od 3 godine do nižih razreda osnovne škole.