Događanja

24.
studenoga 2023.
Petak u 20:00 sati
Mala dvorana

BRUNO MIČETIĆ
GUITARS’ DIALOGUE
“SONOSPHERE”

Petak U 20:00
Mala dvorana
Organizator: Obrt Keops
10,00 €
15,00 €
Ulaznice
10,00 €
15,00 €
Gitarski dijalog Brune Mičetića inspiriran sonosferom prirode
 
Bruno Mičetić, jedan od najpoznatijih hrvatskih gitarista i skladatelja iza kojeg stoji opsežna glazbena karijera, predstavlja novi projekt Guitars’ Dialogue u kojem nevjerojatnom kombinacijom električne i akustične gitare stvara glazbenu rapsodiju inspiriranu ljepotom prirode. 
 
Ovaj hrabri iskorak u karijeri donosi sasvim novi stil, a kroz savršen dijalog električne i akustične gitare Bruno je majstorskom glazbenom improvizacijom i raznim efektima uspio dočarati sonosferu prirode. Projekt je predstavio prvim albumin pod nazivom Sonosfera, a na njemu se nalazi sedam skladbi koje možete na ovom koncertu uživo poslušati i na sasvim nov način doživjeti zvukove prirode isprepletene s magijom gitarskih nota. 
 
Bruno je neprestano u potrazi za novim zvukovima, a ideja za Guitars’ Dialogue rodila se usred pandemije kada su mnogi ponukani novonastalom situacijom u prirodi potražili mir i bijeg od stvarnosti: „Akustična gitara me oduvijek privlačila, ali sada sam konačno smogao hrabrosti da zagrebem u taj svijet i uhvatim se ukoštac s novim tehnikama, zvukovima i mogućnostima koje pruža. Na albumu su prisutne električne gitare jer ne želim zapostaviti ni tu stranu sebe. Kao glazbenik, smatram da je važno kontinuirano otkrivati nove svjetove i svoje mogućnosti. Ideja za ovaj projekt već je neko vrijeme tinjala u meni, ali kao i uvijek, pristupam svemu s velikim respektom, posebice kad je riječ o svijetu akustične gitare te mi je trebalo neko vrijeme da napravim ovaj iskorak. Sada sam spreman podijeliti ovaj dio sebe s publikom i jedva čekam vidjeti kako će reagirati na ovaj novi zvuk.‟
 
Ne propustite priliku biti dio ovog nevjerojatnog glazbenog iskustva i uronite u čarobne note inspirirane sonosferom prirode! 
Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok osoba u njihovoj pratnji plaća 50 % cijene ulaznice. Popusti na cijene ulaznica ostvaruju se na blagajni dvorane Lisinski. U skladu s odredbom članka 86. stavak 1. točka 12. Zakona o zaštiti potrošača, kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora (povrat ili zamjenu ulaznice). Kupac može ostvariti pravo na povrat cijene ulaznice isključivo u slučaju otkazivanja događaja. Za ulaznice kupljene na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog povrat je moguć u roku 60 dana. Nakon tog roka povrat više nije moguć. Za ulaznice kupljene internetom povrat obavlja tvrka Dekod d.o.o. (www.dekod.hr). Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača svi pisani prigovori mogu se predati osobno u poslovnim prostorijama Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, putem pošte na adresu Trg Stjepana Radića 4, Zagreb, odnosno putem elektroničke pošte na e-adresu: prigovor@lisinski.hr.