Događanja

02.
listopada 2023.
Ponedjeljak u 20:00 sati
Velika dvorana

DRAŽEN ZEČIĆ
"TAMO GDJE JE SRCE"

Ponedjeljak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: the unique d.o.o.
Rasprodano
Rasprodano

Jedan od najtraženijih pjevača domaće zabavne glazbe i tekstopisac Dražen Zečić, čija glazbena karijera traje dulje od tri desetljeća, održat će svoj drugi koncert u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, sinonimu za vrhunski glazbeni proizvod, dvorani koja ove godine slavi 50 godina izvrsnosti.

Iz jedne, kako glazbene tako i kronološki zrele faze svog života Dražen Zečić će kroz 'jedini posao na svijetu koji može raditi' uz pratnju orkestra Josipa Cvitanovića i grupu Banana ispričati život opjevan u nekim od najvećih hitova domaće zabavne glazbe u repertoaru po mjeri svakog uzrasta, a na njemu će se naći uspješnice poput Ima li nade za nas, Boem u duši, Nitko nema dva života, Govore mi mnogi ljudi, Pokidat ću lance sve, Stani srce…

Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok osoba u njihovoj pratnji plaća 50 % cijene ulaznice. Popusti na cijene ulaznica ostvaruju se na blagajni dvorane Lisinski. Fiksni tečaj konverzije iznosi 1 € = 7.53450 kn U skladu s odredbom članka 86. stavak 1. točka 12. Zakona o zaštiti potrošača, kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora (povrat ili zamjenu ulaznice). Kupac može ostvariti pravo na povrat cijene ulaznice isključivo u slučaju otkazivanja događaja. Za ulaznice kupljene na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog povrat je moguć u roku 60 dana. Nakon tog roka povrat više nije moguć. Za ulaznice kupljene internetom povrat obavlja tvrka Dekod d.o.o. (www.dekod.hr). Pisani prigovor moguće je poslati na adresu prigovor@lisinski.hr.