Događanja

23.
travnja 2018.
Ponedjeljak u 20:00 sati
Velika dvorana

GALA KONCERT GORANA KARANA
GOSTI: SEVERINA, PETAR GRAŠO, PROVIDENCA

Ponedjeljak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Scardona glazbena produkcija d.o.o.
130 kn
160 kn
190 kn
220 kn
Ulaznice
130,00 kn
160,00 kn
190,00 kn
220,00 kn
Gala koncert - Glas juga
 
Goran Karan je jedan od najcjenjenijih i najgrađivanijih hrvatskih pop pjevača. Do sada je objavio šest solističkih albuma i svi su prodani u zlatnoj, platinastoj i dijamantnoj tiraži. Objavio je mnogobrojne singlove koji su osvojili vrhove top lista, osvojio je niz nagrada i priznanja te ostvario duete sa eminetnim izvođačima iz zemlje i svijeta. Sve ovo je dokaz da publiku u Lisinskom očekuje prava gala večer ispunjena vrhunskim glazbom!
 
Sa svojom pjesmom proputovao je cijeli svijet od Australije, Novog Zelanda, SAD- a,Kanade, Tahitija, Bahama, Porugala, Latvije, Švicarske, Njemačke, Austrije, Turske itd. Posljednjih desetak godina izuzetno je uspješan kao kantautor, te je vrlo aktivan koncertno i izvan Hrvastke.
Spomenuti ćemo veće događaje - Goran je u travnju 2012. održao prvi solistički koncert u Poljskoj u gradu Zabrze „Srca Dalmacije“ koji je bio rasprodan, a sa tog koncerta je objavljeno i DVD izdanje koje se uspješno prodaje na poljskom tržištu. Od tada u Poljskoj je održao preko 30 koncerta.
 
U rujnu 2012. Goran je nastupao u na proslavi „Dana Makedonske državnosti“ u Skopju na gradskom stadionu ispred 70.000 gledatelja. U srpnju 2014. održao je kocert u Krakowu na glavnom gradskom trgu u čast primitka Republike Hrvatske u Europsku Uniju.
 
Kako je u zadnjih nekoliko godina Goran izdao mnogo singlova, ove godine će svi oni biti okupljeni na njegovom novom albumu 'Glas juga' koji izlazi u veljači, a nakon publike u Lisinskom, Goran će ovaj album predstaviti i u ostatku regije, te Češkoj, Poljskoj i Slovačkoj.
 
Na koncertu će gostovati Severina, Petr Grašo i grupu Providenca. Koncert će biti presjek Goranove dosadašnje karijere uz naglasak na predstavljanje novog albuma Glas juga.