Događanja

19.
listopada 2021.
Utorak u 20:00 sati
Velika dvorana

HARI RONČEVIĆ
"OPET ĆU TI DOĆ"
- OTKAZANO

Utorak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
Otkazano
Otkazano
Koncert je otkazan. 
Povrat sredstava za kupljene ulaznice moguć je u roku 60 dana od objave otkazivanja, odnosno od 6. srpnja 2021. godine.
Zahvaljujemo na razumijevanju.
 
Zbog epidemioloških mjera, koncert koji je prvotno zakazan za 4. svibnja odgođen je za 19. listopada 2021. godine.
 
Kupljene ulaznice vrijede i za novi datum koncerta, dok je povrat ulaznica moguć na prodajnom mjestu gdje je ulaznica kupljena isključivo u roku 60 dana od objave promjene termina, 17. ožujka 2021. godine.
 
Hari Rončević, jedan od najboljih kantautora današnjice, nakon tri dosadašnja rasprodana koncerta u Lisinskom, u glazbeni hram ovaj put dolazi s revijskim gudačkim orkestrom.
 
Hari, kojeg publika često naziva majstorom emotivnih stihova, ove godine za vjernu zagrebačku publiku priprema pravi spektakl uz vrhunske gudače. Riječ je o sasvim drugačijem “čitanju” njegovih pjesama jer se uvijek trudi ponuditi nešto novo i vrijedno. S dvadeseteročlanim revijskim gudačkim orkestrom pod ravnanjem Ivana Božičevića, dugogodišnjeg suradnika klavijaturista, Hari radi na novim aranžmanima svojih pjesama.
 
Na repertoaru će se naći i hitovi koji su obilježili Oliverovu karijeru – Moj lipi anđele, Još ovaj put, glazbeni izričaj Doris DragovićZemlja i stina, kao i popularna Aj ća, volin te u izvedbi klape Kampanel
 
Prošla je godina bila slavljenička za Harija jer je obilježio 25 godina iznimno bogate kantautorske karijere, a tim je povodom u izdanju Scardone izišao dvostruki album “Best of – 25 godina” na kojem se nalazi 30-ak najpoznatijih Harijevih pjesama.
 
U slavljeničkom je razdoblju imao nekoliko sjajnih koncerata od kojih se izdvajaju koncert pod zvijezdama na splitskoj tvrđavi Gripe, na kojem su brojne generacije uživale u njegovim pjesmama, i onaj u Zagrebu, u Domu sportova
 
S klapom Cambi (Kaštel Kambelovac) snimio je singl Opet ću ti doć s kojim su se predstavili na Splitskom festivalu. Publika je pjesmu prihvatila na prvo slušanje i zato Harijev ovogodišnji nastup nosi taj naziv. 
 
Organizatori koncerta su Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog i diskografska kuća Scardona
 
 
 
 
Ulaznice za koncert koji se trebao održati 5. svibnja 2020., potom 27. listopada te 4. svibnja, vrijede i za ovaj termin.