Događanja

17.
prosinca 2021.
Petak u 20:00 sati
Velika dvorana

IMA NEKA TAJNA VEZA
- MADE IN SARAJEVO

Petak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Music Time d.o.o.
190 kn
220 kn
250 kn
Ulaznice
190,00 kn
220,00 kn
250,00 kn
Ulazak na događaj moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku - više saznajte OVDJE) te prema uputama iz Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2021. (članak VII.). Na ulazu u Dvoranu od 18 sati do 19:30 obavljat će se i brzo antigensko testiranje o trošku organizatora (besplatno za posjetitelje).
 
Glazbeni spektakl „Ima neka tajna veza – Made in Sarajevo“ jedinstveni je događaj koji je unikatan za regionalno područje na kojem će publika uz pratnju Zagrebačke filharmonije uživati u legendarnim hitovima sarajevskih pop i rock-bendova i pjevača. 
 
Povratak u dane kada je Sarajevo bilo regionalni glazbeni centar s bendovima kao što su Merlin, Bijelo dugme, Indexi, Plavi Orkestar, Crvena jabuka, Zdravko Čolić, Hari Mata Hari, Kemal Monteno, Vajta, Zabranjeno pušenjeJadranka Stojaković, Teška industrija, Valentino.... 
 
Za ovu priliku aranžmane pjesama prilagođene ritam-sekciji te Zagrebačkoj filharmoniji napisali su Ranko Rihtman, Nikša Bratoš i Josip Cvitanović. Vokalni izvođači na ovom događaju bit će Maya Sar, Aida Mušanović-Arsić, Nermin Puškar, Ivan Jelić i Adi Šoše
 
Maya Sar poznata je bosanskohercegovačka kantautorica koja je predstavljala Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu 2012. godine s pjesmom Korake ti znam
Aida Mušanović-Arsić, pijanistica i vokalna solistica dospjela je u fokus javnosti kada je u vrijeme pandemije koronavirusa putem društvenih mreža izvela poznatu pjesmu britanske grupe Queen The Show must go on
 
Nermin Puškar također je bosanskohercegovački etablirani rock-pjevač i skladatelj koji je svoju karijeru započeo u bendu Krug. 
 
Ivan Jelić je uspješan glazbenik koji je posljednjih godina zapažen zbog svojih uspješnih i ambicioznih projekata, gostovanja i suradnji, a Adi Šoše je glazbenik koji je stupio na glazbenu scenu sudjelovanjem u kultnom projektu HRT-a A strana. 
 
Zagrebačkom filharmonijom ravnat će Ranko Rihtman i Josip Cvitanović, a producenti su Nikša Bratoš i Tomislav Kašljević.
Ulazak na događaj moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku) te prema uputama iz Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2021. (članak VII.). Na ulazu u Dvoranu od 18 sati do 19:30 obavljat će se i brzo antigensko testiranje o trošku organizatora (besplatno za posjetitelje).