Događanja

05.
prosinca 2021.
Nedjelja u 10:00 sati
Velika dvorana

JACQUES HOUDEK
KAD SI SRETAN
NAJLJEPŠE DJEČJE PJESME

Nedjelja U 10:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
100 kn
Ulaznice
100,00 kn
Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku - više saznajte OVDJE) te prema uputama iz Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2021. (članak VII.). Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan koncerta od 8:00 do 9:30 u prostorima Lisinskog.
 
Dječje pjesmice za velike i male!
 
Hrvatski The Voice – Jacques Houdek vraća se u Lisinski ekskluzivnim programom za klince i klinceze Kad si sretan!
 
Klinci novoga tisućljeća zasigurno će pamtiti posebno za njih osmišljen i snimljen album Kad si sretan i najljepše dječje pjesme u izvedbi omiljenog im Jacquesa. U bezvremenskim hitovima za djecu Nije lako bubamarcuZeko i potočićKad si sretanKad se male ruke slože...  i neponovljivim Jacquesovim izvedbama, ni današnji najmlađi naraštaji ne prestaju veselo uživati.
 
Album Kad si sretan najprodavaniji je album za djecu novoga tisućljeća i dosegao je dijamantnu nakladu, a u sklopu dječjeg programa Jacques djecu i njihove roditelje uvijek razveseli i velikim hitovima za djecu sa svojega drugog albuma Idemo u zoološki vrt koji je osvojio diskografsku nagradu Porin za najbolji dječji album, a s kojega su pjesme Idemo u ZooVodaMišić Janko... postale omiljene nekim novim klincima!
 
Očekuje nas jedinstveni glazbeni doživljaj za mališane, ali i njihove roditelje! 
 
Gosti:  Endi, Talent Studio M, Sveti Nikola

Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku) te prema uputama iz Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2021. (članak VII.). Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan koncerta od 8:00 do 9:30 u prostorima Lisinskog ili najranije 48 sati prije koncerta u poliklinici Life (Trpinjska ul. 5A, Zagreb) uz predočenje ulaznice za koncert u organizaciji Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. 20 % popusta na cijenu ulaznice ostvaruju skupni posjeti (više od 15 ulaznica). Djeca svih uzrasta moraju imati svoje ulaznice, a djeca do 16 godina starosti ne moraju se testirati niti imati EU COVID potvrde.