Događanja

15.
studenoga 2022.
Utorak u 22:30 sati
Velika dvorana

JIMMY CARR
TERRIBLY FUNNY 2.0 - ZAGREB
LATE NIGHT SHOW!
RASPRODANO

Utorak U 22:30
Velika dvorana
Organizator: Aquarius Records d.o.o.
Rasprodano
Rasprodano
Nakon što je u rekordnom vremenu rasprodao zagrebački nastup, Jimmy Carr za isti dan najavljuje Late Night Show!
 

Potaknut velikim interesom Jimmy Carr će istog datuma na istom mjestu održati Late Night Show koji će se održati odmah nakon završetka prvog nastupa!

Carr je svoju popularnost širom svijeta produbio trima Netflix specijalima. Carr je ujedno bio prvi britanski komičar koji je imao ugovor s ovim streaming gigantom što su mu, uz njegov jedinstveni brend humora, omogućili i brojni drugi projekti i pojavljivanja - redovit je gost na najprestižnijim britanskim i američkim televizijskim emisijama poput Tonight Show, The Late, Late Show i Late Night s Conanom O’Brienom
 
Britanski The Guardian Carra je opisao kao “komičarskog heroja našega vremena”, što je prepoznala i publika diljem svijeta pa se Carr tako može pohvaliti da je za njegovu prethodnu turneju prodano više od 480 tisuća ulaznica, što je broj koji planira nadmašiti prije kraja 2022 godine. 
 
Poznat je po briljatnim, često i bezobraznim šalama na rubu “dobrog ukusa”, a stand-up publika ga prepoznaje i kao jednog od najboljih komičara improvizatora - njegove interakcije s publikom i dovitljivi odgovori savršeno nadopunjuju njegov osnovni materijal i zaokružuju cjelokupno, urnebesno iskustvo. U Lisinski dolazi sa svojim najnovijim programom Terribly Funny, sastavljenim od 100% novog i nikad objavljenog materijala. 
 
Show se izvodi na engleskom jeziku i namijenjen je starijima od 16 godina. 
Ulaznice su dostupne na blagajnama Lisinskog te online na ulaznice.hr i entrio.hr.