Događanja

11.
prosinca 2021.
Subota u 10:00 sati
Mala dvorana

KAKO JE VILENJAK SPASIO BOŽIĆ

Subota U 10:00
Mala dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
50 kn
Ulaznice
50,00 kn
Ulazak na predstavu moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku - više saznajte OVDJE) te prema uputama iz Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2021. (članak VII.). Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan izvedbe od 8 do 9:30 u prostorima Lisinskog. Djeca do 16 godina ne moraju imati EU COVID potvrde. 
 
Vjerujete li u Djeda Božićnjaka?
 
Predstava na zabavan i interaktivan način priča o snazi dječje mašte i vjerovanju u blagdanski duh.
 
Priča se zasniva na ideji kako u sve težim vremenima sve manje odraslih i djece vjeruje u Djeda Božićnjaka, u smisao darivanja i blagdansko veselje. Opasnost je to koja se osjeti i na dalekom Sjevernom polu, a prijeti time da Djed Božićnjak više neće moći dolaziti u domove djece i donijeti poklone. Zato Djed Božićnjak u domove djece šalje svoje vilenjake da vidi vjeruju li ona u duh Božića, u zaigranost i maštu. Još važnije – vjeruju li i njihovi roditelji ili su zaboravili što znači biti dijete.
 
Predstava u gotovo četrdeset minuta trajanja prati zgode vilenjaka Zvonka kojeg ispod kreveta otkriva djevojčica Dunja. 
 
Autor i dramaturg: Igor Weidlich
Režija: Igor Barberić
Uloge: 
Antonija Stanišić Šperanda (djevojčica Dunja)
Igor Baksa (vilenjak Zvonko)
Jassna Luna Jozić (mama)
Djed Božićnjak

Ulazak na predstavu moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku) te prema uputama iz Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2021. (članak VII.). Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan izvedbe od 8 do 9:30 u prostorima Lisinskog ili najranije 48 sati prije predstave u poliklinici Life (Trpinjska ul. 5A, Zagreb) uz predočenje ulaznice za program u organizaciji Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. Djeca do 16 godina ne moraju imati EU COVID potvrde.