Događanja

02.
prosinca 2023.
Subota u 11:30 sati
Mala dvorana

KAKO JE VILENJAK SPASIO BOŽIĆ 2
(SLUČAJ: IZGUBLJENA PAHULJA)

Subota U 11:30
Mala dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
Rasprodano
Rasprodano
KAKO JE VILENJAK SPASIO BOŽIĆ 2
(Slučaj: Izgubljena pahulja)
 
Glume: Vilenjak ZvonkoIgor Baksa 
djevojčica DunjaJassna Jozić
sestrična Karla Petra Kurtela
i Djed Božićnjak
 
Autor: Igor Weidlich
Režija: Tihana Strmečki
Dramaturgija: Igor Weidlich i Tihana Strmečki
Grafičko oblikovanje: Kristina Gudac
Izrada kostima: Angela Runje
Produkcija: B GLAD Produkcija
 
Božić je ponovo u opasnosti jer je Djed Božićnjak zapao u neviđene nevolje! Na Sjevernom polu sve je toplije pa velika pahulja snijega ove godine nije pala! Koja pahulja? Ona koja uvijek označi snježnu sezonu potrebnu za neometani rad vilenjačke tvornice igračaka i pripremi put za saonice sa sobovima koje donose darove u domove sve djece svijeta. Djedu Božićnjaku pomoći može samo djevojčica Dunja, koja je već naučila što je pravi duh Božića i kolika je moć mašte. Samo, Dunja je već pomalo zaboravila na svoje avanture i češće je pred ekranom mobitela nego u svijetu mašte. 
Ali zato je vilenjak Zvonko spreman za novi zadatak i novu avanturu. Možda ga Dunja više ne vidi, ali ga vidi njezina mlađa sestrična Karla. Zvonko mora doprijeti do Dunje i sve djece koja ga mogu vidjeti i pomoći u ovom slučaju izgubljene pahulje, kako bi saonice s Djedom Božićnjakom i darovima na vrijeme stigli do svakog doma. Može li vilenjak Zvonko i ovaj put uz pomoć Dunje i Petre, ali i sve djece koja ga ugledaju, spasiti Božić? Mogu li riješiti slučaj izgubljene pahulje? 
 
Dođite i pogledajte u ovoj veseloj i šarenoj, smiješnoj i edukativnoj predstavi za naše najmlađe. Ako uspiju u svom zadatku, možda ih posjeti i sam Djed Božićnjak, glavom i dugom bijelom bradom…
Grupe od 15 i više djece ostvaruju 20 % popusta na cijenu ulaznice. Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok osoba u njihovoj pratnji plaća 50 % cijene ulaznice. Popusti na cijene ulaznica ostvaruju se na blagajni dvorane Lisinski. U skladu s odredbom članka 86. stavak 1. točka 12. Zakona o zaštiti potrošača, kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora (povrat ili zamjenu ulaznice). Kupac može ostvariti pravo na povrat cijene ulaznice isključivo u slučaju otkazivanja događaja. Za ulaznice kupljene na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog povrat je moguć u roku 60 dana. Nakon tog roka povrat više nije moguć. Za ulaznice kupljene internetom povrat obavlja tvrtka Dekod d.o.o. (www.dekod.hr). Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača, svi pisani prigovori mogu se predati osobno u poslovnim prostorijama Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, putem pošte na adresu Trg Stjepana Radića 4, Zagreb, odnosno putem elektroničke pošte na e-adresu prigovor@lisinski.hr.