Događanja

16.
ožujka 2023.
Četvrtak u 19:30 sati
Velika dvorana

KANCONIJER - ZBOR I SIMFONIJSKI ORKESTAR HRT-A:
G. ROSSINI: STABAT MATER

Četvrtak U 19:30
Velika dvorana
Organizator: Hrvatska radiotelevizija
Pretplata
Pretplata
Ciklus Kanconijer zajednički je ciklus Zbora i Simfonijskog orkestra HRT-a i ne prodaje se zasebno. Kupnjom pretplate za Majstorski ili ciklus Sfumato osigurajte svoje mjesto u ciklusu Kanconijer.  
 
Pretplata za  Majstorski ciklus Simfonijskog orkestra HRT-a (jedanaest koncerata) i ciklus Kanconijer  Zbora i Simfonijskog orkestra HRT-a (četiri koncerta) prodaje se zajedno kao jedinstveni paket od 15 koncerata po cijeni od 400 i 600 kn
Za dosadašnje pretplatnike, umirovljenike, studente i skupnu kupnju (više od 15 pretplatničkih paketa) odobravamo popust od 40 %. Osobama s invaliditetom, uključujući i osobu u pratnji, odobravamo popust od 50 %. 
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama u četiri rate. 
 
 
Pretplata za ciklus Sfumato Zbora HRT-a (osam koncerata) i ciklus Kanconijer Zbora i Simfonijskog orkestra HRT-a (četiri koncerta) prodaje se kao jedinstveni paket od 12 koncerata po cijeni od 250 kn za dosadašnje pretplatnike te 300 kn za nove pretplatnike.  
Za skupnu kupnju 15 i više pretplatničkih paketa odobravamo popust od 40 %, a za osobe s invaliditetom, uključujući i osobu u pratnji, odobravamo popust od 50 %
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama u četiri rate.  
  
 
ZBOR I SIMFONIJSKI ORKESTAR HRT-A
MARC KOROVITCH, dirigent
DARIJA AUGUŠTAN, sopran
EMILIA RUKAVINA, mezzosopran
FILIP FILIPOVIĆ, tenor
MARKO MIMICA, bas bariton
 
Program: 
Gioachino Rossini: Stabat Mater, za soliste, zbor i orkestar