Događanja

24.
ožujka 2024.
Nedjelja u 20:00 sati
Velika dvorana

KODO
ONE EARTH TOUR 2024: WARABE

Nedjelja U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
Rasprodano
Rasprodano

ONE EARTH TOUR 2024: WARABE

Neka vam duša pleše uz ritam života!

Legendarni japanski bubnjari Kodo svakom svojom spektakularnom turnejom oduzimaju dah publici cijeloga svijeta! S ponosom najavljujemo da ponovno dolaze u Lisinski predstaviti novi program Warabe!

U povodu 40. godišnjice djelovanja te fascinantne skupine svirača tradicionalnih taiko bubnjeva, Kodo je stvorio dva programa temeljena na njihovu imenu: „Tsuzumi“ je svoju temu i ime dobio po znaku za bubanj, a „Warabe“ po znaku za dijete. Turnejom 'One Earth Tour 2022: Tsuzumi' oduševili su publiku diljem svijeta,  a i Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog imala ih je i tada čast ugostiti.

U novom programu „Warabe“ Kodo se oslanja na svoj klasični repertoar i estetiku iz ranih dana. Ta produkcija spaja jednostavne oblike taiko izražaja koji slave sinonime za Kodo: jedinstven zvuk, rezonanciju i tjelesnost ‒ zauvijek djeca bubnja u srcu.
 
Doživite snagu i uzburkanost ritma života u Lisinskom!

Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok osoba u njihovoj pratnji plaća 50 % cijene odabrane kategorije ulaznice. Popusti na cijene ulaznica ostvaruju se na blagajni Lisinskog. U skladu s odredbom članka 86. stavak 1. točka 12. Zakona o zaštiti potrošača, kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora (povrat ili zamjenu ulaznice). Kupac može ostvariti pravo na povrat cijene ulaznice isključivo u slučaju otkazivanja događaja. Za ulaznice kupljene na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog povrat je moguć u roku 60 dana. Nakon tog roka povrat više nije moguć. Za ulaznice kupljene internetom povrat obavlja tvrtka Dekod d.o.o. (www.dekod.hr). Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača, svi pisani prigovori mogu se predati osobno u poslovnim prostorijama Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, putem pošte na adresu Trg Stjepana Radića 4, Zagreb, odnosno putem elektroničke pošte na e-adresu prigovor@lisinski.hr.