Događanja

17.
lipnja 2021.
Četvrtak u 21:00 sati
Otvorena pozornica

LISINSKI ATRIUM
DAMIR KEDŽO
"POLJUBI ME SAD"

Četvrtak U 21:00
Otvorena pozornica
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
100 kn
Ulaznice
100,00 kn
DAMIR KEDŽO
Poljubi me sad
 
Jedno od najpoznatijih lica hrvatske pop-scene na pozornici Lisinski Atriuma!

O svestranom glazbeniku u posljednje se vrijeme govori samo u superlativima. Svoju je karijeru započeo 2003. godine, a glazbeni je izričaj gradio na osebujnom prepoznatljivom vokalu.
Svojim talentom tijekom godina osvaja simpatije sve većeg broja publike zbog čega je često okarakteriziran i kao miljenik hrvatske estrade. 
 
Uoči nastupa u Lisinski Atriumu, Damir Kedžo objavio je novi singl "U nama" koji je napisala Lu Jakelić te je za njega snimio i video-spot. Riječ je o snažnoj pjesmi koja je drugačija, ogoljenija i posebna po mnogo čemu. 
„Okružen sam i radim s ljudima koje izuzetno cijenim i volim. Stvorili smo pjesmu za koju sam rekao, neka mi ju puste kada umrem, toliko vjerujem u nju. Osjećam je na neki poseban način. Opisuje me onako, 'baš do kosti'. Dao sam sve od sebe da taj osjećaj i emociju donesem najbolje što mogu publici", iskren je bio Kedžo dodavši da sad samo jedva čeka da vidi kako će je publika doživjeti. Posjetitelji Lisinski Atriuma među prvima će imati priliku čuti je uživo.