Događanja

14.
rujna 2021.
Utorak u 20:00 sati
Otvorena pozornica

LISINSKI ATRIUM
KALEMBER / RUCNER / DUVNJAK TRIO

Utorak U 20:00
Otvorena pozornica
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
100 kn
Ulaznice
100,00 kn
KALEMBER / RUCNER / DUVNJAK TRIO 
 
Ana Rucner, Vlado Kalember i Marko Duvnjak naći će se zajedno na otvorenoj pozornici Lisinski Atriuma, gdje će predstaviti svoj novi projekt Kalember/Rucner/Duvnjak Trio.
 
Čelistica Ana Rucner osmislila je glazbeni projekt u kojem je okupila glazbenu ikonu i frontmana Srebrnih krila, jednog od najuspješnijih pop-sastava naših prostora te mladog bubnjara i trubača. 
 
„Nema ničeg ljepšeg od muziciranja s vrhunskim glazbenicima. Oduvijek sam uživala u kreiranju lijepih glazbenih projekata i u njih pretočiti ono najbolje od sebe“, ističe Ana Rucner ususret koncertu ovog zanimljivog trija. 
 
Repertoar koji je Ana Rucner osmislila za ovu postavu obraća se svim generacijama i najrazličitijim glazbenim ukusima. Tako publika u unplugged varijanti može čuti velike hitove Vlade Kalembera i Srebrnih krila: Ana, Zakuni se ljubavi, Nek živi ljubav, Vino na usnama… 
 
U drugom dijelu koncerta, Ana Rucner i Marko Duvnjak na bubnjevima te uz trubu izvode sjajne obrade svjetskih uspješnica, glazbenih filmskih tema iz blockbustera, ali i poznatih klasičnih skladbi u Aninim crossover izvedbama. U ovom dijelu programa, svi fanovi Ane Rucner mogu uživati u žešćem zvuku uz filmske teme iz filmova Pirati s Kariba, Mombasa, Flashdance, serije Igre prijestolja i sl., te uz crossover klasike poput rock-verzije Destiny iz Beethovenove 5. simfonije, Vivaldijeva Storma, Ode radosti i drugih dinamičnih i bezvremenskih skladbi. 
 
Publiku očekuju i obrade romskih i etno skladbi, ritmovi čardaša i plesnih, tradicionalnih skladbi uz Čaje šukarije, Đelem Đelem i mnoga iznenađenja.
 

Pri dolasku na sva događanja u Lisinski Atrium nisu potrebne COVID potvrde, a zbog propisanog razmaka između posjetitelja, nošenje maski nije obvezatno.