Događanja

30.
lipnja 2021.
Srijeda u 21:00 sati
Otvorena pozornica

LISINSKI ATRIUM
WHO THE FU*K IS BIBA,
dramatična komedija

Srijeda U 21:00
Otvorena pozornica
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
80 kn
Ulaznice
80,00 kn
Termin predstave promijenjen je s 29. na 30. lipnja. Ukoliko nekom kupcu ulaznice ne odgovara novi termin, ulaznicu je moguće vratiti do petka, 25. lipnja.
 
WHO THE FU*K IS BIBA?
Dramatična komedija
 
BORIS KOVAČEVIĆ, redatelj
PETRA KURTELA, glumica
SLAVKO SOBIN, glumac
 
Je li ovo komična drama? Ili dramatična komedija? Nije bitno jer su Sara i Ante završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. Imaju problema. Kakvih? Dovoljno velikih da na medeni mjesec na Palma de Mallorcu sigurno neće ići, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morat će pretresti vlastitu intimu, “grijehe” svojih kumova, neke bivše ljubavi i prokleto dugu listu uzvanika.

U kojem su to trenutku mladom paru konci iskliznuli iz ruku – pitanje je na koje će poznati glumci Slavko Sobin i Petra Kurtela tražiti odgovore. Iz pera autora Igora Weidlicha, u režiji Borisa Kovačevića, i produkciji B GLAD Produkcije dolazi ova suvremena i urbana hit predstava. Hoće li ružičasta biti službena boja vjenčanja, ima li tetka Manda iz Biševa i dalje najbolju travaricu, zašto je na svadbu došla ona štraca Antonija i, na koncu, who the f*** is Biba?