Događanja

23.
siječnja 2022.
Nedjelja u 20:00 sati
Mala dvorana

N. SIMON:
U ZAJEDNIČKOM STANU,
romantična komedija sjete i ljubavi
- OTKAZANO

Nedjelja U 20:00
Mala dvorana
Organizator: Kazališna grupa Lectirum
Otkazano
Otkazano
Zbog bolesti glumca predstava je otkazana. 
Povrat sredstava za kupljene ulaznice vrši se na mjestu gdje je ulaznica kupljena, u roku 30 dana od otkazivanja predstave, od 22. siječnja 2022. 
 
Organizator zahvaljuje na razumijevanju.
 
Ulazak na predstavu moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku - više saznajte OVDJE) i identifikacijske isprave. Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan predstave od 18 do 19:30 u prostorima Lisinskog.
 
Komedija dvaju parova u kojoj sudjeluju dva brata Marvin i Leo te dvije prijateljice Jennie i Fanny. Braća su po karakteru potpuno različiti. Leo je kazališni menadžer, oženjen je i brak mu je na klimavim nogama. Pokušava ga na neki način spasiti, ali se zapravo ne trudi previše. Prijatelj je s Fanny, glumicom s kojom je u mladosti bio u vezi, pa sada pokušavaju osvježiti mlade dane. I baš kada sve krene kako treba i kada bi se trebalo nešto dogoditi, iskrsne neki problem i ne dogodi se ništa. 
Marvin je pisac kojem je umrla žena i koji se teško snalazi u ulozi samca. Jennie je glumica, rastavljena je, pa Fanny i Leo rade na tome kako bi ih spojili u čemu i uspijevaju, no nepredviđeni problemi dovode njihovu ljubav u pitanje.
U nizu komičnih obrata, brzih izmjena ljubavnih zapleta, gledatelji će se susresti sa svakodnevicom i bliskim okružjem koje scenskom izvedbom dobivaju literarno-dramski ugođaj prezentiran glumom sjajne glumačke ekipe. 
 
Redatelj: Zoran Mužić
Igraju:
Ksenija Pajić
Matija Prskalo
Zijad Gračić
Mladen Čutura
 
Ulazak na predstavu moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku) i identifikacijske isprave.