Događanja

26.
svibnja 2018.
Subota u 20:00 sati
Velika dvorana

RUSSELL PETERS - DEPORTED WORLD TOUR

Subota U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Aquarius Records d.o.o.
120 kn
170 kn
220 kn
Ulaznice
120,00 kn
170,00 kn
220,00 kn

PRVI PUTA U ZAGREBU!
U sklopu svjetske Deported turneje stiže komičar RUSSELL PETERS!
 

Kanadski komičarski fenomen Russell Peters krenuo je na svjetsku DEPORTED turneju u sklopu koje će po prvi puta nastupiti pred zagrebačkom publikom.

Deported turneja krenula je iz Australije, a planirani su nastupi u Singapuru, Irskoj, Norveškoj, Kuvajtu, Kanadi, Južnoj Africi i mnogim drugim zemljama. Na posljednjoj turneji obuhvatio je 26 zemalja, nastupio više od 200 puta, pred više od 300.000 fanova.

Upravo je Peters prvi komičar koji je 2013. godine dobio svoj stand up specijal na Netflixu, a na aktualnoj svjetskoj turneji pokazat će potpuno novi materijal.

“Volim upoznavati svoju publiku. To je suradnja među nama.” Svojevrsna interakcija s publikom je Petersov  zaštitni znak, te dodaje: “Stvarao sam novi show zadnjih nekoliko godina u klubovima diljem Amerike i jako sam njime zadovoljan.”
Peters se vraća live nastupima nakon što je nekoliko godina bio izvan pozornice snimajući posljednji specijal “Almost Famous” za Netflix, u travnju 2016. u Torontu. U međuvremenu je producirao i glumio u vlastitoj komediji-drami za Netflix “The Indian Detective”, u kojoj se pojavljuju glumci: Anupam Kher (“The Big Sick”, “Silver Linings Playbook”), William Shatner (“Star Trek”), Christina Cole (“Suits”, “Casino Royale”), Mishqah Parthiephal (“Keeping Up with the Kandasamys”), a serija će se emitirati globalno, u prosincu na Netflixu.

Peters se pojavljuje i u još neobjavljenim filmovima “The Clapper” (glume Ed Helms, Amanda Seyfried i Tracy Morgan), “Supercon” (glume Ryan Kwanten i John Malkovich) i “Public Schooled” sa Judy Greer.

Svjetska turneja DEPORTED odvest će ovog internacionalnog komičara diljem svijeta i trajat će do duboko u 2019. godinu. Tim više Hrvati su privilegirani što će u subotu 26.5. u Lisinskom Russella Petersa -  komičara svjetskog renomea - pogledati među prvima!

Popuste na grupe (20 ulaznica minimalno) moguće je realizirati slanjem upita na: ivana@aquarec.hr