Događanja

03.
prosinca 2023.
Nedjelja u 19:00 sati
Mala dvorana

ŠAPICE

Nedjelja U 19:00
Mala dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
7,00 € 52,74 kn
Ulaznice
7,00 € 52,74 kn
ŠAPICE
IgrajuKATARINA BABAN I SLAVKO SOBIN
Tekst: SLAVKO SOBIN
Režija: KATARINA BABAN I  SLAVKO SOBIN
Grafičko oblikovanje: PATRICIO ALEJANDRO AGUERO MARINO
Produkcija: B GLAD PRODUKCIJA
 
Šapice autora Slavka Sobina divna su i poučna priča o važnosti prijateljstva, toleranciji i prihvaćanju druKčijih. 
Nakon što su Šapice osvojile srca tisuća mališana i njihovih roditelja te dok autor priprema čak peti nastavak, vrijeme je da omiljeni likovi Dona i Mrš zažive i na kazališnim daskama.
 
Kroz igru i pjesmu, glumci Katarina Baban i Slavko Sobin prenijet će sve poruke ove priče prikladne posebno u božićno vrijeme, a koje su je i učinile jednom od najpopularnijih knjiga za djecu u posljednje tri godine. 
 
Kada se jednog dana, pred Božić, na ulici sretnu dva psa – jedan mali, ulični, ničiji i sretan s onim što nema, i jedan kućni, dobro odgojen, nezadovoljan s onim što ima, bit će to početak jednog velikog prijateljstva. 
 
Prijateljstvo, tolerancija i prihvaćanje drukčijih vrijednosti smisao su života ili bi to barem trebali biti. To je ono što će mališani moći naučiti iz ove predstave, a odrasli se prisjetiti, ako su kojim slučajem zaboravili. 
 
Predstava je namijenjena uzrastu od 3 godine do nižih razreda osnovne škole.
 
Grupe od 15 i više djece ostvaruju 20 % popusta na cijenu ulaznice. Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok osoba u njihovoj pratnji plaća 50 % cijene ulaznice. Popusti na cijene ulaznica ostvaruju se na blagajni dvorane Lisinski. U skladu s odredbom članka 86. stavak 1. točka 12. Zakona o zaštiti potrošača, kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora (povrat ili zamjenu ulaznice). Kupac može ostvariti pravo na povrat cijene ulaznice isključivo u slučaju otkazivanja događaja. Za ulaznice kupljene na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog povrat je moguć u roku 60 dana. Nakon tog roka povrat više nije moguć. Za ulaznice kupljene internetom povrat obavlja tvrtka Dekod d.o.o. (www.dekod.hr). Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača, svi pisani prigovori mogu se predati osobno u poslovnim prostorijama Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, putem pošte na adresu Trg Stjepana Radića 4, Zagreb, odnosno putem elektroničke pošte na e-adresu prigovor@lisinski.hr.