Događanja

07.
svibnja 2022.
Subota u 20:00 sati
Velika dvorana

ZORAN PREDIN
"GASTARBAJTER TRUBADUR"

Subota U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
120 kn
150 kn
180 kn
210 kn
Ulaznice
120,00 kn
150,00 kn
180,00 kn
210,00 kn

Koncert koji se trebao održati 3. ožujka 2022. odgođen je na novi datum, 7. svibnja 2022. Kupljene ulaznice vrijede i za novi datum koncerta, dok je povrat ulaznica moguć na prodajnom mjestu gdje su ulaznice i kupljene u roku 60 dana od objave novog datuma koncerta, od 25. 2. 2022. godine. 

Hvala na razumijevanju.

Prije tri godine rasprodanim je koncertom upravo u Lisinskom proslavio 40 godina uspješne karijere, u ožujku 2020. predstavio se u posebnom izdanju uz Zagrebačku filharmoniju, a ovim koncertom miljenik zagrebačke publike Zoran Predin još će jednom potvrditi status jednog od najznačajnijih glazbenika u regiji. 
 
Kantautor, pjesnik, pisac, autor filmske i kazališne glazbe, osnivač kultnog benda Lačni Franz, covid-stanku od koncerata iskoristio je za snimanje novog albuma Gastarbajter trubadur / Takšnih več ne delajo, koji je na streaming servisima objavljen u hrvatskoj i slovenskoj verziji. Album će se u fizičkom obliku naći samo kao ekskluzivno vinilno izdanje. 
 
Na pitanje zašto se osjeća kao gastarbajter trubadur i zašto je upravo tako nazvao novi album, Predin odgovara: Srećom, pajkice više nisu obavezni dio garderobe modernih trubadura, dok je sve drugo ostalo gotovo isto. Pogotovo u smislu da mjesto gdje izvadim gitaru i zapjevam postaje moj privremeni dom, a ja gastarbajter. O tome pjeva naslovna pjesma. Rođen sam za život na bini.  
 
Na koncertu će nastupiti uz Tonči Grabušić Quintet, a kao gosti nastupit će Damirov Django Group

50 % popusta na ulaznicu najniže cjenovne kategorije ostvaruju osobe u invalidskim kolicima, a osoba u njihovoj pratnji ostvaruje 50 % popusta na ulaznicu cjenovne kategorije koju sama odabere pri kupnji ulaznice. Za kupnju 15 i više ulaznica ostvaruje se popust od 20 %. Radi uzajamne sigurnosti, preporučuje se nošenje zaštitnih maski.