Događanja

17.
veljače 2022.
Četvrtak u 20:00 sati
Velika dvorana

DALMATINO
- RASPRODANO

Četvrtak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: BABA production d.o.o.
Rasprodano
Rasprodano
Koncert je rasprodan. Drugi koncert održava se 20. veljače.
 
Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku - više saznajte OVDJE) i identifikacijske isprave. Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan koncerta od 18 sati do 19.30 u prostorima Lisinskog.
 
Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara, osnivači i pokretačka snaga grupe Dalmatino, prošle su godine proslavili 20 godina grupe koja iza sebe ima zavidan broj uspjeha te impresivan niz koncerata po Hrvatskoj, ali i po svijetu.
 
Prvi album izdali su 2001., Cukar i sol, osvojili su Porina za novog izvođača godine, zlatne i srebrne ploče, a neke od pjesama kao što su Dajem ti rič, Dvi sestre blizanke ili Ditelina s čet'ri lista danas su već dio opće pop-kulture.
 
U novu 2022. godinu band ulazi sa željom da i dalje budu izrazito koncertno aktivni te da posjete neka mjesta gdje još nisu svirali, ali i neke dvorane koje su im želja još iz djetinjstva. 
Zato ponosno najavljuju dva, odnosno četiri velika koncerta: tri nastupa DALMATINALisinskom 17. veljače, 20. veljače i 27. veljače, od kojih su prva dva već rasprodana, te u Dvorani Gripe u Splitu 21. travnja.
 
Uz ta četiri koncerta, u planu je odsvirati još puno toga, svirati gdje god će to njihova publika htjeti.
 
Protekle dvije godine svi želimo što prije zaboraviti, a najbolji lijek za to su ljubav i veselje: upravo ono što nam Dalmatino svojim pjesmama donosi.

 

Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku) i identifikacijske isprave. Osobe u invalidskim kolicima ostvaruju pravo na besplatnu ulaznicu, dok osoba u njihovoj pratnji plaća punu cijenu.