Događanja

26.
svibnja 2024.
Nedjelja u 17:00 sati
Velika dvorana

GLAZBENI PIKNIK -
PIKNI ZA ULAZNICU
ŠKOLSKI SAT S LADOM

Nedjelja U 17:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
8,00 € 60,28 kn
Ulaznice
8,00 € 60,28 kn
ŠKOLSKI SAT S LADOM
 
17:00 – 18:00 sati 
Predvorje Velike dvorane
Prezentacija tradicijskih glazbala i narodnih nošnji
(besplatan ulazak)
 
18:15 - 19:00 sati
Velika dvorana
Nastup ansambla Lado
Zrinka Posavec, moderatorica
(ulazak uz kupljene ulaznice)

"Školski sat s Ladom" koji provodi Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO predstavlja izvanrednu priliku za mlade da se upoznaju s bogatstvom hrvatske tradicijske umjetnosti na jedinstven i interaktivan način. 

Pridružite se ovom jedinstvenom umjetničkom doživljaju gdje plesne izvedbe ansambla prenose ritmove i korake koji su duboko ukorijenjeni u tradiciju, dok pjevači interpretiraju tradicijske pjesme na način koji oživljava duh prošlih vremena.

"Školski sat s Ladom" dio je programa Glazbenog piknika u Lisinskom i otvoren je za sve uzraste, od najmlađih do srednjoškolaca. Priključite se ovom jedinstvenom umjetničkom doživljaju i prepustite se čarima hrvatske kulturne baštine!

Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok osoba u njihovoj pratnji plaća 50 % cijene ulaznice. Popusti na cijene ulaznica ostvaruju se na blagajni dvorane Lisinski. U skladu s odredbom članka 86. stavak 1. točka 12. Zakona o zaštiti potrošača, kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora (povrat ili zamjenu ulaznice). Kupac može ostvariti pravo na povrat cijene ulaznice isključivo u slučaju otkazivanja događaja. Za ulaznice kupljene na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog povrat je moguć u roku 60 dana. Nakon tog roka povrat više nije moguć. Za ulaznice kupljene internetom povrat obavlja tvrtka Dekod d.o.o. (www.dekod.hr). Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača, svi pisani prigovori mogu se predati osobno u poslovnim prostorijama Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, putem pošte na adresu Trg Stjepana Radića 4, Zagreb, odnosno putem elektroničke pošte na e-adresu prigovor@lisinski.hr.