Događanja

16.
listopada 2023.
Ponedjeljak u 20:00 sati
Velika dvorana

GORAN VINČIĆ
RECI MI DA SE ŠALIŠ

Ponedjeljak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Aquarius Records d.o.o.
Rasprodano
Rasprodano
Najtraženiji komičar u regiji predstavlja novi show Reci mi da se šališ
 
Goran Vinčić - Vinča želi biti najmlađi stand up komičar koji će napuniti Lisinski 
 
Nakon što je rasprodao brojne dvorane, klubove, kazališta... po cijeloj regiji - jedan od najtraženijih komičara Goran Vinčić - Vinča odlučio je napuniti veliku dvoranu Lisinskog! 
 
"Lisinski je za mene nešto o čemu sam sanjao da ću jednoga dana raditi. Nakon 8 godina karijere želio sam sve dići na stepenicu više i došlo je vrijeme za ispunjenje tog sna - tako da je Lisinski logičan odabir za moj najveći nastup u karijeri", kaže 28-godišnji Vinča koji će biti jedan od najmlađih komičara kojem bi uspjelo osvojiti ovu zagrebačku dvoranu.
 
U osam godina karijere od najmanjih klubova došao je do kraljice svih dvorana, a iako je poznat po osobnom pristupu, veličina Lisinskog neće mu biti prepreka, već izazov. 
 
"Lisinski je najveći izazov dosada jer želim da svatko u publici doživi nastup na isti način, da se jednako zabavi i uživa u mojim forama. Velika je to dvorana i trebat će tona energije da svi budu zadovoljni." 
 
Za one najhrabrije koji će u Lisinskom ispuniti prve redove, Vinča ima posebno iznenađenje: "Neki kažu da sam izgradio karijeru na prvom redu i ja bih se donekle složio. Prvi red na mom nastupu je kao prva linija, tu sjedaju najhrabriji i često najduhovitiji ljudi. Za ovu posebnu priliku ulaznice u prvom redu će biti jeftinije - dakle 10 eura -  a hoće li to na kraju ipak platiti skuplje, morate doći vidjeti!" 
 
Nedavno je Vinča objavio specijal Dežurni krivac koji je u samo prvih pet dana pogledalo preko 50 tisuća ljudi: "Dežurni krivac se sastoji od nekih najboljih fora u prvih 8 godina. Možete ga besplatno pogledati na mom YouTube kanalu i mogu slobodno reći da je sjajna priprema za Lisinski, jer oni koji su me već gledali ponovo uživaju u omiljenim forama, a oni koji me nisu nikada gledali, mogu iz sigurnosti doma biti sigurni da ih neću prozvati", kaže Vinča. 
 
A kako je neke od najboljih fora ispucao u specijalu, zanimalo nas je što je spremio za Lisinski: "Kada sam rekao da ću se baviti stand up komedijom, baba mi je rekla: "Reci mi da se šališ!" E pa u Lisinskom ćete gledati to - kako se šalim sa svim i svačim! Nemojte propustiti stand up comedy spektakl!" 
 
Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok osoba u njihovoj pratnji plaća 50 % cijene odabrane kategorije ulaznice. Popusti na cijene ulaznica ostvaruju se na blagajni dvorane Lisinski. Fiksni tečaj konverzije iznosi 1 € = 7.53450 kn U skladu s odredbom članka 86. stavak 1. točka 12. Zakona o zaštiti potrošača, kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora (povrat ili zamjenu ulaznice). Kupac može ostvariti pravo na povrat cijene ulaznice isključivo u slučaju otkazivanja događaja. Za ulaznice kupljene na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog povrat je moguć u roku 60 dana. Nakon tog roka povrat više nije moguć. Za ulaznice kupljene internetom povrat obavlja tvrka Dekod d.o.o. (www.dekod.hr). Pisani prigovor moguće je poslati na adresu prigovor@lisinski.hr.