Događanja

03.
prosinca 2023.
Nedjelja u 12:00 sati
Velika dvorana

JACQUES HOUDEK
"KAD SI SRETAN"
- NAJLJEPŠE DJEČJE PJESME

Nedjelja U 12:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
Rasprodano
Rasprodano
Dva koncerta omiljenog Jacquesa i najljepših dječjih pjesama i ovoga prosinca u Lisinskom! 
 
Na veliku radost klinaca i klinceza, omiljeni Jacques Houdek i ove godine priređuje ekskluzivni i najposjećeniji program za djecu - KAD SI SRETAN!
 
Sada već tradicionalno u prosincu, Jacques i njegovi veseli gosti ispunit će veliku dvoranu najljepšim dječjim pjesmama, plesom, smijehom, veseljem i pravom blagdanskom čarolijom!
 
Nakon više od 15 rasprodanih velikih dvorana, i ovogodišnje će druženje zasigurno do posljednjega mjesta popuniti našu dvoranu koju klinci i klinceze uvijek rado posjećuju i s nestrpljenjem cijele godine iščekuju novo druženje s najdražim pjevačem koji je svojim neponovljivim izvedbama ušao u njihova srca i stvorio uspomene kojih će se zauvijek sjećati. 
 

"Svake se godine iznova toliko veselim našem tradicionalnom druženju u Lisinskom, a ove će godine biti baš posebno jer slavimo 18. rođendan našeg albuma KAD SI SRETAN. Da - naš album postaje punoljetan, a čujem da nam u publiku dolaze i sada već punoljetni mladi ljudi koji su tada bili prvi slušatelji toga albuma, a vjerujem da neki tadašnji klinci danas već imaju i svoju djecu kojima puštaju najljepše dječje pjesme koje sam za njih snimio. Eto, iz najiskrenije želje da djeci snimim njima omiljene pjesme izrastao je i ovaj naš predivan koncert u Lisinskom kojem se svake godine svi toliko veselimo! Posebice u današnje vrijeme ispunjava me i raduje činjenica da i novi klinci, i nove generacije ipak odrastaju uz kvalitetnu glazbu i te čarobne najljepše dječje pjesme, a meni je posebna sreća biti dijelom njihova glazbena odrastanja! ŽAKLINCI, vidimo se i ove godine u Lisinskom, čekamo vas na najsretnijem koncertu u nedjelju 3. prosinca! Voli vas Jacques!"

Pomno osmišljen album za djecu 'Kad si sretan - najljepše dječje pjesme' najdraže je glazbeno izdanje klinaca novoga tisućljeća, a ove će godine proslaviti svoju punoljetnost! Da, da - svi ste pozvani na veliki 18. rođendan najprodavanijeg albuma za djecu, gdje će najpoznatijom pjesmom za djecu - Kad si sretan - započeti još jedan spektakl za cijelu obitelj!
 
Stoga ne propustite jedinstveni glazbeni doživljaj koji možete doživjeti samo u Lisinskom i sa svojim mališanima uživajte u bezvremenskim hitovima Nije lako bubamarcu, Zeko i potočićKad se male ruke složeKauboj i Indijanac i mnogim drugima!  
 
Gosti: ENDI, TALENT STUDIO M, MAGIC LEON, SVETI NIKOLA...
Djeca svih uzrasta moraju imati svoju ulaznicu. Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok osoba u njihovoj pratnji plaća 50 % cijene ulaznice. Popusti na cijene ulaznica ostvaruju se na blagajni dvorane Lisinski. U skladu s odredbom članka 86. stavak 1. točka 12. Zakona o zaštiti potrošača, kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora (povrat ili zamjenu ulaznice). Kupac može ostvariti pravo na povrat cijene ulaznice isključivo u slučaju otkazivanja događaja. Za ulaznice kupljene na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog povrat je moguć u roku 60 dana. Nakon tog roka povrat više nije moguć. Za ulaznice kupljene internetom povrat obavlja tvrka Dekod d.o.o. (www.dekod.hr). Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača svi pisani prigovori mogu se predati osobno u poslovnim prostorijama Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, putem pošte na adresu Trg Stjepana Radića 4, Zagreb, odnosno putem elektroničke pošte na e-adresu: prigovor@lisinski.hr.