Događanja

09.
prosinca 2021.
Četvrtak u 19:30 sati
Velika dvorana

KANCONIJER - CIKLUS ZBORA I SOHRT-a:
80 GODINA ZBORA HRT-A
TOMISLAV FAČINI, dirigent
TANJA RUŽDJAK, sopran
FRANKO KLISOVIĆ, kontratenor
ROKO RADOVAN, tenor
LUCIANO BATINIĆ, bas

Četvrtak U 19:30
Velika dvorana
Organizator: Hrvatska radiotelevizija
U prodaji od 2. 12. 2021.
U prodaji od 2. 12. 2021.
80 GODINA ZBORA HRT-A
ZBOR I SIMFONIJSKI ORKESTAR HRT-a
TOMISLAV FAČINI, dirigent
TANJA RUŽDJAK, sopran
FRANKO KLISOVIĆ, kontratenor
ROKO RADOVAN, tenor
LUCIANO BATINIĆ, bas
 
Program:
Mladen Pozajić: 1. rapsodija za mješoviti zbor
Igor Kuljerić: Kanconijer, za glasove i instrumente
Tomislav Fačini: novo djelo (praizvedba)
Anton Bruckner: Te Deum, za soliste, zbor i orkestar, WAB 45
 
 
S obzirom na to da zbog epidemije bolesti Covid-19 nema jamstva da će se koncerti u sezoni 2021./2022. Majstorskog ciklusa i ciklusa Kanconijer uspjeti održati kako su planirani, ni u ovoj  sezoni neće se prodavati pretplatničke ulaznice za te cikluse. Za koncerte iz Majstorskog ciklusa i ciklusa Kanconijer moći će se nabaviti isključivo pojedinačne ulaznice i to po cijeni od 40 i 60 kuna preko mrežnih stranica lisinski.hr i ulaznice.hr ili na blagajni dvorane Lisinski, tjedan dana uoči pojedinog koncerta. 
 
Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje COVID potvrde (u elektronskom ili pisanom obliku) ili uz negativan antigenski test, ne stariji od 48 sati, i identifikacijsku ispravu.
 
 
Umirovljenicima, učenicima, studentima i skupnim posjetima (više od 15 ulaznica) odobravat će se popust od 40 %, a osobama s invaliditetom, uključujući i osobu u pratnji, popust od 50 %. Pretplatnici Majstorskog ciklusa i ciklusa Kanconijer iz sezone 2019./2020., prema evidenciji pretplatnika, moći će ostvariti 25 % popusta. Za koncerte iz ciklusa Kanconijer pretplatnici ciklusa Sfumato i ciklusa Kanconijer iz sezone 2019./2020., prema evidenciji pretplatnika, moći će ostvariti 25 % popusta.