Događanja

19.
siječnja 2023.
Četvrtak u 19:30 sati
Velika dvorana

KANCONIJER - ZBOR I SIMFONIJSKI ORKESTAR HRT-A:
B. PAPANDOPULO: SLAVOSLOVIJE

Četvrtak U 19:30
Velika dvorana
Organizator: Hrvatska radiotelevizija
Pretplata
Pretplata
Ciklus Kanconijer zajednički je ciklus Zbora i Simfonijskog orkestra HRT-a i ne prodaje se zasebno. Kupnjom pretplate za Majstorski ili ciklus Sfumato osigurajte svoje mjesto u ciklusu Kanconijer.  
 
Pretplata za  Majstorski ciklus Simfonijskog orkestra HRT-a (jedanaest koncerata) i ciklus Kanconijer  Zbora i Simfonijskog orkestra HRT-a (četiri koncerta) prodaje se zajedno kao jedinstveni paket od 15 koncerata po cijeni od 400 i 600 kn
Za dosadašnje pretplatnike, umirovljenike, studente i skupnu kupnju (više od 15 pretplatničkih paketa) odobravamo popust od 40 %. Osobama s invaliditetom, uključujući i osobu u pratnji, odobravamo popust od 50 %. 
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama u četiri rate. 
 
 
Pretplata za ciklus Sfumato Zbora HRT-a (osam koncerata) i ciklus Kanconijer Zbora i Simfonijskog orkestra HRT-a (četiri koncerta) prodaje se kao jedinstveni paket od 12 koncerata po cijeni od 250 kn za dosadašnje pretplatnike te 300 kn za nove pretplatnike.  
Za skupnu kupnju 15 i više pretplatničkih paketa odobravamo popust od 40 %, a za osobe s invaliditetom, uključujući i osobu u pratnji, odobravamo popust od 50 %
Mogućnost plaćanja kreditnim karticama u četiri rate.  
  
 
ZBOR I SIMFONIJSKI ORKESTAR HRT-A 
TOMISLAV FAČINI, dirigent
KRISTINA KOLAR, sopran
JELENA KORDIĆ, mezzosopran
DOMAGOJ DOROTIĆ, tenor
LJUBOMIR PUŠKARIĆ, bariton
 
Program:  
Boris Papandopulo: Slavoslovije, kantata za soliste, zbor i orkestar