Događanja

24.
veljače 2022.
Četvrtak u 19:30 sati
Velika dvorana

MAJSTORSKI CIKLUS SO HRT-a:
STIHOM DO GLAZBE
GYÖRGY GYÖRIVÁNYI RATH, dirigent
JELENA KORDIĆ, mezzosopran

Četvrtak U 19:30
Velika dvorana
Organizator: Hrvatska radiotelevizija
U prodaji od 17. 2. 2022.
U prodaji od 17. 2. 2022.
Za koncerte iz Majstorskog ciklusa i ciklusa Kanconijer moguće je nabaviti isključivo pojedinačne ulaznice i to po cijeni od 40 i 60 kuna preko mrežnih stranica lisinski.hr i ulaznice.hr ili na blagajni dvorane Lisinski. 
 
Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili pisanom obliku) i identifikacijske isprave. Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan koncerta od 17:30 do 19 sati u prostorima Lisinskog uz predočenje ulaznice za koncert. Nošenje zaštitnih maski je obvezatno. Ukoliko niste spremni snositi trošak testiranja ili nemate važeću Eu digitalnu COVID potvrdu, molimo da ne kupujete ulaznicu jer iz tih razloga povrat novca za kupljene ulaznice neće biti moguć, kao ni u slučaju pozitivnog COVID testa. Povrati sredstava za kupljene ulaznice mogući su samo u slučaju otkazivanja događaja.
 
STIHOM DO GLAZBE
SIMFONIJSKI ORKESTAR HRT-a
GYÖRGY GYÖRIVÁNYI RATH, dirigent
JELENA KORDIĆ, mezzosopran
 
Program:
Robert Schumann: Manfred, uvertira
Dora Pejačević: Četiri pjesme za glas i orkestar
Sergej Prokofjev: Romeo i Julija, prizori iz baleta (aranžman: Rudolf Baršaj)
 
Umirovljenicima, učenicima, studentima i skupnim posjetima (više od 15 ulaznica) odobravat će se popust od 40 %, a osobama s invaliditetom, uključujući i osobu u pratnji, popust od 50 %. Pretplatnici Majstorskog ciklusa i ciklusa Kanconijer iz sezone 2019./2020., prema evidenciji pretplatnika, moći će ostvariti 25 % popusta. Za koncerte iz ciklusa Kanconijer pretplatnici ciklusa Sfumato i ciklusa Kanconijer iz sezone 2019./2020., prema evidenciji pretplatnika, moći će ostvariti 25 % popusta.