Događanja

26.
studenoga 2023.
Nedjelja u 19:00 sati
Velika dvorana

MIA U LISINSKOM

Nedjelja U 19:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
15,00 €
20,00 €
25,00 €
Ulaznice
15,00 €
20,00 €
25,00 €
Mia Dimšić osječka je kantautorica koja svoju glazbu opisuje kao pop s utjecajem countryja. Svoj prvi singl Budi mi blizu objavila je krajem 2015. godine i tako krenula na nezaboravno glazbeno putovanje. 
 
Godine 2017. izdaje prvi album Život nije siv koji joj je, uz istoimenu pjesmu, potpuno promijenio život, iste godine izlazi i božićni album Božićno jutro. Album Sretan put izbacila je 2019. godine, a sljedeću je obilježila autobiografska knjiga Cesta do sna. 
S pjesmom Guilty Pleasure u svibnju 2022. godine Mia je predstavljala Hrvatsku u Torinu, na Izboru za pjesmu Eurovizije. 
 
U listopadu ove godine objavila je singl Bejbe, a u studenome je objavljen i novi album Monologue. 

 
Premijernu izvedbu nekih od pjesama s novoga albuma Mia je ostavila upravo za svoj koncert u Lisinskom! 
 

Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok osoba u njihovoj pratnji plaća 50 % cijene odabrane kategorije ulaznice. Popusti na cijene ulaznica ostvaruju se na blagajni dvorane Lisinski. Fiksni tečaj konverzije iznosi 1 € = 7.53450 kn U skladu s odredbom članka 86. stavak 1. točka 12. Zakona o zaštiti potrošača, kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora (povrat ili zamjenu ulaznice). Kupac može ostvariti pravo na povrat cijene ulaznice isključivo u slučaju otkazivanja događaja. Za ulaznice kupljene na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog povrat je moguć u roku 60 dana. Nakon tog roka povrat više nije moguć. Za ulaznice kupljene internetom povrat obavlja tvrka Dekod d.o.o. (www.dekod.hr). Pisani prigovor moguće je poslati na adresu prigovor@lisinski.hr.