Događanja

08.
studenoga 2021.
Ponedjeljak u 20:00 sati
Velika dvorana

PERPETUUM JAZZILE

Ponedjeljak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Music Time d.o.o.
160 kn
180 kn
200 kn
Ulaznice
160,00 kn
180,00 kn
200,00 kn
Povratak svjetske vokalne ekstaze u Lisinski
 
Slovenska jazz-atrakcija Perpetuum Jazzile jedna je od najpoznatijih i najspektakularnijih vokalnih grupa na svijetu.
 
Omiljen u kritici i publici, slovenski bend poznat je po svojim snažnim ritmovima, bogatim harmonijama, neviđenoj kreativnosti, pozitivnoj energiji i širokoj paleti glazbenih žanrova koje pjevači stvaraju svojim glasovima, među kojima su pop, rock, jazz, gospel, blues, bossa nova, disco, funk, etno i brojni drugi.  
 
Bogati repertoar ovog nevjerojatnog benda sastoji se od hitova slavnih glazbenika i sastava kao što su ABBA, Toto, Michael Jackson, The Queen, Daft Punk, David Guetta, Lady Gaga, Earth, Wind & Fire, Billy Joel, David Bowie, Joni Mitchell, George Benson, Bee Gees te drugih legendi.
 
Na njihovim koncertima publika dobiva jedinstvenu glazbu, uz veliku dušu benda. Ovo nisu samo kreativni vokalni nastupi, koji su također privukli mnoge renomirane glazbenike širom svijeta, Perpetuum Jazzile uvijek daju energiju i snažan zvuk koji mnogi ne očekuju od ljudskog glasa.
 
Perpetuum Jazzile je osnovan 1983. godine, pod utjecajem tadašnjeg umjetničkog redatelja Marka Tirana, koji je počeo s grupom (pod imenom Gaudeamus) izvoditi zahtjevan program vokalnih jazz ansambala.
 
Danas je Perpetuum Jazzile najpopularniji vokalni orkestar na YouTubeu, gdje njegove pjesme (i pjesma Afrika u prvom planu) već prelaze 50 milijuna pregleda. Video-snimci nagrađivanog Perpetuum Jazzilea također su bili među 40 najpopularnijih YouTube video-snimaka, a za uspjeh Afrike zbor je dobio nagradu Viktor za posebna dostignuća u 2008. godini.
 
Perpetuum Jazzile nastupa već godinama širom svijeta, no „jako se radujemo što ponovno dolazimo u Zagreb i imamo priliku s našom vokalnom ekstazom oduševiti sve naše fanove u Lisinskom. Sigurni smo da će to biti velika zabava za nas na pozornici  i za publiku. Dođite da uživamo i pjevamo zajedno!“ poručuju članovi Perpetuum Jazzile. 
 
Službeno priopćenje o proceduri ulaska i COVID potvrdama
za nadolazeće koncerte u organizaciji tvrtke Music Time
 
Poštovana publiko, 
 
ovim putem vas obavještavamo da je ulazak na koncerte u Lisinskom, uz kupljenu ulaznicu, moguć samo i isključivo uz jedno od navedenog:
-          COVID potvrdu ili
-          Potvrdu o cijepljenju ili
-          Potvrdu o preboljenju ili
-          Potvrdu o negativnom testu ne starijem od 48 sati (PCR ili antigenski test)
 
Hvala unaprijed, 
Music Time team
 
Umirovljenici ostvaruju 10 % popusta pri kupnji ulaznice.