Događanja

08.
studenoga 2021.
Ponedjeljak u 20:00 sati
Velika dvorana

PERPETUUM JAZZILE

Ponedjeljak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Music Time d.o.o.
21,00 € 158,22 kn
24,00 € 180,83 kn
27,00 € 203,43 kn
Ulaznice
21,00 € 158,22 kn
24,00 € 180,83 kn
27,00 € 203,43 kn
Za prisustvovanje koncertu, uz kupljenu ulaznicu, potrebno je priložiti COVID potvrdu u elektronskom ili pisanom obliku. Na ulazu u Dvoranu obavljat će se i nužno brzo antigensko testiranje, o trošku organizatora (besplatno za posjetitelje).
 
Povratak svjetske vokalne ekstaze u Lisinski
 
Slovenska jazz-atrakcija Perpetuum Jazzile jedna je od najpoznatijih i najspektakularnijih vokalnih grupa na svijetu.
 
Omiljen u kritici i publici, slovenski bend poznat je po svojim snažnim ritmovima, bogatim harmonijama, neviđenoj kreativnosti, pozitivnoj energiji i širokoj paleti glazbenih žanrova koje pjevači stvaraju svojim glasovima, među kojima su pop, rock, jazz, gospel, blues, bossa nova, disco, funk, etno i brojni drugi.  
 
Bogati repertoar ovog nevjerojatnog benda sastoji se od hitova slavnih glazbenika i sastava kao što su ABBA, Toto, Michael Jackson, The Queen, Daft Punk, David Guetta, Lady Gaga, Earth, Wind & Fire, Billy Joel, David Bowie, Joni Mitchell, George Benson, Bee Gees te drugih legendi.
 
Na njihovim koncertima publika dobiva jedinstvenu glazbu, uz veliku dušu benda. Ovo nisu samo kreativni vokalni nastupi, koji su također privukli mnoge renomirane glazbenike širom svijeta, Perpetuum Jazzile uvijek daju energiju i snažan zvuk koji mnogi ne očekuju od ljudskog glasa.
 
Perpetuum Jazzile je osnovan 1983. godine, pod utjecajem tadašnjeg umjetničkog redatelja Marka Tirana, koji je počeo s grupom (pod imenom Gaudeamus) izvoditi zahtjevan program vokalnih jazz ansambala.
 
Danas je Perpetuum Jazzile najpopularniji vokalni orkestar na YouTubeu, gdje njegove pjesme (i pjesma Afrika u prvom planu) već prelaze 50 milijuna pregleda. Video-snimci nagrađivanog Perpetuum Jazzilea također su bili među 40 najpopularnijih YouTube video-snimaka, a za uspjeh Afrike zbor je dobio nagradu Viktor za posebna dostignuća u 2008. godini.
 
Perpetuum Jazzile nastupa već godinama širom svijeta, no „jako se radujemo što ponovno dolazimo u Zagreb i imamo priliku s našom vokalnom ekstazom oduševiti sve naše fanove u Lisinskom. Sigurni smo da će to biti velika zabava za nas na pozornici  i za publiku. Dođite da uživamo i pjevamo zajedno!“ poručuju članovi Perpetuum Jazzile. 
 
Pri dolasku na koncert potrebno je priložiti COVID potvrdu, a za posjetitelje koji nisu cijepljeni osigurano je besplatno antigensko testiranje na ulazu u dvoranu.
 
Music Time team
 
Ulazak na koncert moguć je SAMO I ISKLJUČIVO uz predočenje COVID POTVRDE ili uz BRZO ANTIGENSKO TESTIRANJE (koje će se obavljati besplatno na ulazu, o trošku organizatora koncerta). Umirovljenici ostvaruju 10 % popusta pri kupnji ulaznice.