Novosti

28. studenoga 2022.

8. prosinca premijera urnebesne komedije Puni pansion

Sjajna Katarina Baban u više od 20 uloga na pozornici Male dvorane otkriva na što su sve spremni 'mali' ljudi koji na današnjem nemilosrdnom tržištu rada svim snagama nastoje očuvati svoje dostojanstvo i snove.
 
Kakve veze imaju vibratori, karmine i vatrogasci? Koliko problema može jednom precijenjenom hotelu i jednoj neuništivoj sezonki donijeti dolazak poznatog glumca? I kakve veze s time imaju poznati političar i njegova ljubavnica te nabrijana djelatnica porezne uprave? Odgovore donosi vatrena komedija  – PUNI PANSION! 
 
Tina kao sezonka radi u Punom pansionu koji je poluprazan. Život je nije mazio. I dalje pokušava završiti fakultet, majku nije vidjela mjesecima, a privremeni sezonski posao na recepciji pronašla joj je stara školska prijateljica, i pritom joj napravila medvjeđu uslugu.
 
Ova urnebesna komedija, nakon koje će nekome možda i zasuziti oči, prati jedan Tinin trenutak na recepciji hotela, u danu kada joj svi konci počinju ispadati iz ruku, a gnjave je svi, od zahtjevnih gostiju do vlasnice i njezine kćeri. S jedne strane Tina balansira tri 'nezgodna' eventa u hotelu, s druge strane telefoni joj ne prestaju zvoniti, a s treće strane ova mlada žena bez dlake na jeziku već satima nije imala pauzu. Može li se Tinin život promijeniti? Na bolje ili na gore? Hoće li joj pomoć stići od najbolje prijateljice ili iz vlastitog inata? 
 
Odgovore na sva ta pitanja publika će moći pronaći u komediji u kojoj se svatko može prepoznati, a u kojoj igra jedinstvena miljenica publike - Katarina Baban! Autor predstave je Igor Weidlich, režiju potpisuje Tihana Strmečki, a hit na scenu donose zajedničkim snagama B GLAD Produkcija i Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog. 
 
Dođite u četvrtak, 8. prosinca u Malu dvoranu Lisinskog i nasmijte se do suza u predstavi kakvu dosada niste imali priliku vidjeti – PUNI PANSION! 
 
Ulaznice za predstavu, po cijeni od 80 kn, dostupne su na blagajnama Lisinskog te online OVDJE.