Novosti

9. studenoga 2021.

Čak dvije izvedbe opere-basne Animal Farm Igora Kuljerića

Ingenioznu glazbenu adaptaciju kultnog Orwellova djela 'Životinjska farma', pod ravnanjem Mladena Tarbuka i u režiji Krešimira Dolenčića izvest će solisti, Simfonijski orkestar i Zbor Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu 27. i 28. studenoga.
 
"Nije se više znalo tko je svinja, a tko čovjek…“ Je li svaka sličnost s našom zbiljom slučajna, uvjerite se u djelu Igora Kuljerića i njegovoj ingenioznoj glazbenoj interpretaciji Orwellove Životinjske farme. Istinski operni spektakl koji obuhvaća mjuzikl, jazz, pop i crnačke i duhovne pjesme… Uzbudljivu glazbenu pustolovinu donosi ansambl od skoro dvije stotine umjetnika u okviru proslave stote godišnjice osnutka zagrebačke Muzičke akademije. 
 
Izvedba u subotu, 27. studenoga održat će se u sklopu ciklusa Lisinski subotom, a za sve one koji ne uspiju nabaviti ulaznice, druga izvedba bit će izvan ciklusa u nedjelju, 28. studenoga. 
 
Ulaznice za obje izvedbe, po cijenama od 80, 120 i 150 kn, dostupne su na blagajnama Lisinskog te online na lisinski.hr i ulaznice.hr.