Novosti

15. srpnja 2021.

Detour

Najveći hitovi Detoura na otvorenoj pozornici Lisinski Atriuma 11. rujna.
 
U 15 godina postojanja, Detour je svojim kvalitetnim, suvremenim elektro-akustičnim pop-zvukom i prepoznatljivim pjesmama uspio doprijeti do brojnih slušatelja koji ih, zajedno s glazbenom kritikom i strukom, slušaju ne skrivajući oduševljenje!
 
Uz nekoliko promjena pjevačica, od kojih je sastav najduže obilježila Maja Posavec koju je potom zamijenila Gina Damjanović, frontmen benda Nenad Borgudan prošle je godine odlučio da je vrijeme za dva ženska vokala, te su se bendu priključile Karla i Dora, čiji su se glasovi već kroz singlove Šarena i Slavlje pokazali kao pun pogodak!
 
Detour iza sebe ima pet studijskih albuma koji su donijeli mnoge hitove i brojne nagrade. Pjesme poput Ljeto počinje, Mjesec, Srce veliko, Snijeg, DalekoPlešem sama, Zaljubila sam se, Vikendsamo su dio njihovog poznatog repertoara kojim pune radijske i koncertne prostore.
 
Nakon rasprodanog koncerta u povodu Valentinova, koji je Detour održao s grupom Pavel 2018. godine u Lisinskom, u subotu, 11. rujna Detour dolazi u Lisinski Atrium ponoviti uspjeh, ali ovoga puta - pod otvorenim nebom!
 
Ulaznice po cijeni od 120 kn dostupne su na blagajnama Lisinskog te online OVDJE.