Novosti

27. svibnja 2024.

'Glazbeni piknik' oduševio djecu i roditelje

U nedjelju, 26. svibnja u Dvorani Lisinski održan je jedinstveni cjelodnevni događaj za najmlađe ispunjen glazbom, plesom, pjesmom i smijehom uz pregršt zabavnih aktivnosti.
 
Glazbeni piknik bio je uzbudljivo glazbeno putovanje na kojem su djeca imala priliku uživati u koncertima, sudjelovati u zabavnim i edukativnim glazbenim igrama te se uključiti u interaktivne radionice.
 
Interaktivne radionice omogućile su djeci i mladima da istraže glazbu na nov i kreativan način. Polaznici radionica isprobavali su različite instrumente i učili o njima, naučili su osnove ritma i melodije, a neki su se čak okušali i u stvaranju vlastitih glazbenih djela! 
 
Događaj nije bio samo zabava nego i prilika za roditelje da se upoznaju s nekim od glazbenih programa koji nas očekuju u nadolazećoj školskoj godini. 
 
Svaki mali glazbeni istraživač mogao je osvojiti male darove – popuste na ulaznice za buduće glazbene događaje. Ti su mali pokloni dodatno razveselili djecu i motivirali ih na aktivnije uključivanje u svijet glazbe.
 
"Glazbeni piknik – pikni za ulaznicu" bio je iznimno uspješan događaj koji je pružio nezaboravno iskustvo za najmlađe i njihove roditelje. Kroz koncerte, radionice i igre, djeca su imala priliku naučiti nešto novo, zabaviti se i razviti ljubav prema glazbi.
 
Dvorana Lisinski još je jednom dokazala da je pravo mjesto i za takve čarobne događaje koji obogaćuju kulturni život naših najmlađih.
 
Foto: Tomislav Jagar