Novosti

9. travnja 2024.

Glazbeni piknik – pikni za ulaznicu

Predstavljamo vam najveseliji glazbeni program Dvorane Lisinski: "Glazbeni piknik - pikni za ulaznicu" – novi program za najmlađe ljubitelje glazbe!
 
U nedjelju, 26. svibnja očekuje vas uzbudljivo glazbeno putovanje ispunjeno čarobnim notama, plesom i smijehom, uz pregršt zabavnih aktivnosti koje će se odvijati u svakom kutku Lisinskog.
 
Koncerti, zabavne i edukativne glazbene igre, interaktivne radionice, potrage za glazbenim blagom transformirat će Dvoranu Lisinski u glazbenu proljetnu livadu na kojoj umjesto cvijeća rastu note.
 
"Glazbeni piknik - pikni za ulaznicu" prilika je da se vi i vaši najmlađi dobro zabavite uz puno dobre glazbe, koncerata i glazbenih igara. Ujedno na Glazbenom pikniku predstavit ćemo programe koje pripremamo za novu školsku godinu, a naši mali glazbeni istraživači moći će osvojiti i male darove – popuste uz koje ćete lakše „piknuti“ ulaznice za svoje najdraže!
 
Dođite na Piknik i doživite čaroliju glazbe te stvorite nezaboravne uspomene u prepoznatljivom ambijentu Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog!
 
Ulaznice za izvedbu opere za djecu i mlade Regoč i Školski sat s Ladom dostupne su po cijeni od 8 eura na blagajnama Lisinskog i putem naše mrežne stranice www.lisinski.hr.
 
Za ostala događanja ulazak je besplatan,  dok se za radionice potrebno prethodno najaviti na e-adresu marketing@lisinski.hr, do popunjenja kapaciteta.