Novosti

3. studenoga 2023.

Jacques u Lisinskom priprema čak dva koncerta za djecu

Koncert s najljepšim pjesmama za djecu u izvedbi omiljenoga Jacquesa 3. prosinca u 10 sati skoro je rasprodan, stoga će Jacques održati još jedan koncert, koji će biti isti dan u 12 sati!
 
Najposjećeniji program za djecu u LisinskomKad si sretan“ ove godine obilježava 18 godina od izlaska popularnog albuma s dječjim pjesmama Jacquesa Houdeka Kad si sretan – najljepše dječje pjesme.
 
„Iz najiskrenije želje da djeci snimim njima omiljene pjesme, izrastao je i ovaj naš predivan koncert u Lisinskom kojem se svake godine svi toliko veselimo! Posebice u današnje vrijeme ispunjava me i raduje činjenica da i novi klinci, i nove generacije ipak odrastaju uz kvalitetnu glazbu i te čarobne najljepše dječje pjesme, a meni je posebna sreća biti dijelom njihova glazbena odrastanja!“ rekao je Jacques uoči najveselijega druženja u Lisinskom za brojne mališane i njihove roditelje koje će biti ispunjeno pjesmama, plesom, smijehom, veseljem i pravom blagdanskom čarolijom!
 
Na koncertima najljepših dječjih pjesama Jacquesu će se na pozornici pridružiti njegovi veseli gosti: Endi, Talent studio M, Magic Leon i, naravno, Sveti Nikola!
 
Požurite po ulaznice na blagajne Lisinskog ili ih nabavite online OVDJE te zajedno sa svojim klincima i klincezama uživajte u najljepšim dječjim pjesmama na najveselijem koncertu godine!