Novosti

2. prosinca 2022.

JACQUESOV spektakl za djecu ponovno rasprodao dvije Velike dvorane Lisinski!

Sada već tradicionalno u mjesecu prosincu, Jacques i njegovi veseli gosti ispunit će veliku dvoranu najljepšim dječjim pjesmama, plesom, smijehom, veseljem i pravom blagdanskom čarolijom!
 
Odrastanje djece novoga tisućljeća obogatio je album posvećen klincima i klincezama koji je posebno za njih snimio omiljeni im Jacques Houdek. Prepoznatljivo izdanje "KAD SI SRETAN - najljepše dječje pjesme" ušlo je u svaki dom, a u neke i više puta - nemali je broj ljudi koji su mu često slali poruke kako su kupili i nekoliko albuma jer su se od tolikoga slušanja potrošili, priznaje Jacques.
 
Najprodavaniji je to album za djecu novoga milenija, a tematski je vezan i već tradicionalni koncert u zagrebačkom hramu kulture - KD Vatroslava Lisinskiog - u koji tisuće djece dolazi svakoga prosinca čuti svoje omiljene pjesmice u izvedbi Gospodina Glasa.
 
Jacques i njegova vesela ekipa oduševljavaju tisuće klinaca i njihove obitelji glazbenom bajkom koju im priređuju tradicionalno od 2015. godine. Svake je godine koncert rasprodan i po nekoliko puta, a ove su se godine ponovno rasprodale dvije velike dvorane Lisinski. U nedjelju, 4. prosinca u 10 i 12 sati 4.000 klinaca stvorit će nove uspomene na glazbenom putovanju na kojem ih njihov Jacques oduševi pjesmicama kao što su Kad si sretan, Nije lako bubamarcu, Kad Anine noge gaze, Kad se male ruke slože, Zeko i potočić, Moja mala djevojčica i dr. 
 
S punoljetnim albumom odrasta niz generacija, a kao najveću vrijednost Jacques često ističe dječju iskrenost i osjećaj za dobru emociju - 'Djecu se ne može prevariti! Ili te vole ili ne - mi se osjećamo već 18 godina, i to je najbolji pokazatelj naše ljubavi, povjerenja i nezaboravnih druženja! Svake godine jedva čekamo ponovni susret s kojeg uvijek ponesemo najljepše neprocjenjive i nezaboravne uspomene!' zaključio je Mr. Voice koji sa svojim timom marljivo priprema ovogodišnje rasprodane spektakle za djecu.