Novosti

13. rujna 2021.

Još stignete ovaj tjedan na koncerte na otvorenoj pozornici Lisinskog!

Prije nego 25. rujna započnu koncerti u obnovljenoj Velikoj dvorani, u Lisinski Atriumu ovoga tjedna nastupaju Kalember/Rucner/Duvnjak trio i Neno Belan & Mediteran orchestra!
 
Iskoristite posljednju ovogodišnju priliku za čaroban ambijent Lisinski Atriuma, gdje vas očekuju dva uzbudljiva koncerta naših velikih zvijezda. 
 
U utorak, 14. rujna očekuje nas novi glazbeni projekt proslavljene čelistice Ane Rucner, koja je udružila snage s legendarnim frontmenom Srebrnih krila, Vladom Kalemberom te trubačem i bubnjarom Markom Duvnjakom. Njih troje pripremaju neodoljive izvedbe poznatih hitova Vlade Kalembera i Srebrnih krila, kao i sjajne obrade svjetskih uspješnica, filmskih melodija i poznatih klasičnih skladbi. Bit će to večer za pamćenje namijenjena svim generacijama i različitim glazbenim ukusima u kojoj će se naći i obrade romskih i etno pjesama, čardaši i poneka iznenađenja. 
 
A u petak, 17. rujna na otvorenu pozornicu Lisinski Atriuma dolazi kultni glazbenik Neno Belan čije pjesme spadaju među najizvođenije i najomiljenije pjesme u Hrvatskoj. Bivši frontmen slavnih Đavola svoje će nezaboravne hitove poput Ponoćna zvona, Kavanna, Ludo zaljubljen, Rijeka snova, Vino noći, Dotakni me usnama… izvesti u akustičnom izdanju uz pratnju proširenog sastava Fiumensa, koji čini Mediteran orchestra.
 
Ulaznice za oba koncerta dostupne su na blagajnama Lisinskog te online na www.lisinski.hr i ulaznice.hr.