Novosti

21. svibnja 2021.

'Ljubav i zloba' Željka Pervana u Lisinski Atriumu

Naš poznati komičar i glumac umjesto 25. svibnja, nastupit će 9. lipnja, a svojim novim stand-upom na otvorenoj pozornici okružit će zgradu Lisinskog salvama smijeha!
 
Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, umjesto u utorak, 25. svibnja, Željko Pervan u Lisinski Atriumu nastupit će u srijedu, 9. lipnja.
 
Kupljene ulaznice vrijede za novi termin. Kupcima kojima novi termin ne odgovara omogućen je povrat sredstava do utorka, 1. lipnja do 20 sati. 
 
Željko Pervan gostuje na otvorenoj pozornici u sklopu uzbudljivog novog programa Lisinski Atrium, gdje će predstaviti svoj novi show Ljubav i zloba 1, za koji ga je inspirirala izolacija tijekom pandemije. 
 
"Cijeli sam život trpio ljubav pa zlobu. Ljubav prvo pa onda zloba. Ljudi se zaljubljuju isključivo u nepoznato. Kada me spoznaju i upoznaju, žene su redovno postale zlobne prema meni. Ili su govorile istinu?! Ne znam, ali mogu s vama podijeliti svoja iskustva i misli", rekao je u najavi svojega nastupa, a u videu ispod nadodao je: "Ne može me nitko više zaustaviti da lajem što hoću!"

Govoreći o programu koji je pripremio za Lisinski Atrium, na konferenciji za medije požalio se da je već godinu i pol lišen onoga za što se rodio, no... „To mi je dalo mnogo slobodnog vremena, stoga sam se okrenuo svojoj ženi koju sam tek sad, nakon 30 godina braka, dobio priliku dobro upoznati!“ Do kakvih je sve dubokih zaključaka i urnebesnih spoznaja došao, provjerite na njegovu nastupu!
 
Ulaznice po cijeni od 100 kn dostupne su na blagajnama Lisinskog te online na www.lisinski.hr.
 
 
Foto: Davor Puklavec/Pixsell