Novosti

24. kolovoza 2021.

Nagrada publike Branimiru Bubici i Klapi Sebenico na Večerima dalmatinske šansone

Baladu "Ne dan moju tisnu kalu“ koja je osvojila drugu nagradu publike na 24. Večerima dalmatinske šansone možete uživo čuti i 7. rujna na otvorenoj pozornici Lisinski Atriuma.
 
Branimir i klapa pripremaju koncert karijere koji najavljuju kao pravu dalmatinsku feštu u srcu Zagreba, a pridružit će im se i dragi gosti Ivana Kovač i Ivo Pattiera.
 
"Na koncertu u Lisinskom sigurno nećemo štedjeti emocije jer spremamo dvostruko slavlje - 20 godina moje profesionalne karijere i 10 godina djelovanja klape Sebenico. Pripremamo poseban repertoar najvećih klapskih hitova i najljepših pjesama s naša dva hvaljena albuma "Dobra večer, uzorita" i "Dalmacijo, ti si zadnja luka" koje je publika zavoljela kroz sve ove godine. Prisjetit ćemo se i klape Teuta u kojoj sam počeo karijeru.
S velikim nestrpljenjem očekujemo koncert i pozivamo sve da nam se pridruže“, kaže Branimir Bubica koji unatoč bogatom scenskom iskustvu osjeća veliko uzbuđenje uoči koncerta u Lisinskom.
 
U svojoj je dugogodišnjoj karijeri nastupao na raznim zanimljivim mjestima, a nastup koji mu se posebno urezao u sjećanje je izvedba "Šibenske balade“ na njujorškom Times Squareu, na što je jako ponosan. Branimir Bubica i Klapa Sebenico se nakon uspješnog ljeta koje su obilježile pjesme za dušu, koncerti i nagrade, posvećuju radu na trećem studijskom albumu čije će pjesme biti inspirirane ljubavlju prema čarobnom dalmatinskom kraju.
 
Izvor: Slobodna dalmacija