Novosti

24. studenoga 2020.

Obavijest pretplatnicima ciklusa Lisinski subotom o dolasku na koncert ansambla Il Giardino Armonico

Zbog epidemioloških mjera, svi pretplatnici neće moći nazočiti koncertu ansambla Il Giardino Armonico i sopranistice Anne Prohaske, pod umjetničkim vodstvom Giovannija Antoninija, koji će se održati ove subote, 28. studenoga 2020.
 
Pravo dolaska na koncert imaju pretplatnici koji su prvi rezervacijom ili kupnjom osigurali svoja mjesta u ciklusu Lisinski subotom, na što je ukazivano tijekom upisa pretplate. Više o tome dostupno je na sljedećoj poveznici: 
 
Onim pretplatnicima koji nisu pravom prednosti osigurali svoje mjesto u dvorani u slučaju smanjenog broja dozvoljenih posjetitelja, kao dodatnu pogodnost osigurali smo besplatno praćenje koncerta putem internetskog prijenosa uživo. Pretplatnike zainteresirane za ovu mogućnost, molimo da se jave na marketing@lisinski.hr kako bi dobili daljnje upute za praćenje koncerta. 
 
Svi pretplatnici koji nisu ostvarili pravo dolaska na koncert, bez obzira na to žele li ili ne žele pratiti internetski prijenos uživo, imaju pravo na povrat sredstava za ovaj koncert, koji će se vršiti po završetku sezone LS 2020./2021.